• 238
    1. surekli negatif seyler yazan ve bir önceki entry'lere imali cevap seklinde olan entry'ler acik ara ofsayt. anti tez savunanlar haric.

    2. biyiklari yeni terlemis yazarlarin, ömrunu galatasaray'a adamis melih sabanoglu ve benzeri elit galatasaraylilari, hakkinda arastirip etmeden elestirmesi acik ara ofsayt.

    3. fikrini begenmedigi yazara, entry ile ayar vermeye calisan ya da nick altinda hedef gösteren tipler 5 boy farkla ofsayt.

    4. ne yazarsa yazsin, icerigine bakmaksizin chat yapar gibi liste seklinde ve her noktadan sonra satir basi yapmislar ofsayt.

    5. gelip buraya yazar olmus ve galatasaray'i temsil eden her bireyin bilmesi gereken yazim kurallarini hice sayan yazilar ofsayt. misal; tek paragraf uzun yazilar veya noktalama isaretlerinden sonra bosluk birakmamak bunlardan bazilari. onun disinda "de" ayri yazilmamis, ya da yanlis yazilmis kelimeler icin ofsayt vermiyorum.

    6. yeni transfer olmus her futbolcu bir soru isareti oldugu icin, asiri abartilmis veya itin götune sokulmus futbolcu entryleri ofsayt.

    7. milan baros gibi son 3 senedir yattigi yerden para alan benzeri oyunculara fanboy'luk yapanlar ofsayt.

    8. yazdigi yazidan "futbol cahili" oldugunu dusundugum yazarlar ofsayt.

    9. fikirleri ne olursa olsun, bir yazarin nick'i altinda dolusup yazi sahibini linc edenler komple ofsayt. fikir ve dusunce özgurlugune yapilan her turlu saygisizlik gözumde en cirkin davranistir.

    10. basligina ve icerigine bakmaksizin, uzun veya kisa istisnasiz her entry'i okudugum icin, okumami zorlastiracak her turlu yazim hatasi ofsayt.

    11. galatasaray yönetimini yaptiklari ortadayken "sözlerini tutmuyorlar yeaeaa:( " diye girilmis entry'lere hic taviz vermeden veya saygi göstermeden ofsayt veriyorum. %100 garantili...

    asagi yukari kriterlerim bunlar ancak cok nadir uygularim. ofsayt vermektense kendi haline birakmayi tercih ederim. begendigim entry'lere on numara vererek, o entry'lerin haftanin istatistiklerine girmesine katkida bulunmayi daha cok seviyorum. siz de okudugunuz her entry'e oy vermeye calisin ama ofsayttan cok on numara olsun. ofsayt vererek kendini egonu tatmin ederken, on numara vererek o entry'nin öne cikmasini ve daha cok kitleye hitap etmesini sagliyorsunuz. unutmayin...
App Store'dan indirin Google Play'den alın