• 80
    şampiyonlar ligi kupası türkiye cumhuriyeti topraklarına gelecekse bir gün, onu getirecek olan takım sadece galatasaray olacaktır.

    galatasaray taraftarı olmayan insanların da belli kısmı bu düşünceyi paylaşır rahatlıkla. işimiz bu. sahne tozu yutmak derler ya tiyatro deneyimi için, futbolda avrupa sahnesinin tozunu yutmuş, orada neyin nasıl yapılacağını en iyi bilen galatasaray'dır çünkü.

    ama bir noktaya dikkat etmek lazım. şampiyonlar ligi kupasını kazanan takımların hemen hemen hepsi, sürekli katılım ve düzenli gelişim ile bunu yapmıştır. uzun zamandır hasret olduğumuz bu lige döndüğümüz ilk sezonda fazla hayalperest davranmamak lazım. kadromuz iyi, daha da güçlendi tamam bu bir gerçek. ancak şampiyonlar ligi şampiyonluğundan yeterince uzak hala. doğru yolda devam edersek 2-3 sezon sonra çok daha inançlı biçimde konuşacağımız bu olasılık için şu anda aşırı iyimser davranmak hem kadroyu negatif etkileyebilir, hem de itibarımızı zedeleyecek şakalara bizi malzeme yapabilir.

    elbet bir gün olacak. yeter ki, hayal ile vizyon arasındaki farklara dikkat ederek davransın bu camia. yöneticisinden futbolcusuna ve taraftarına kadar. evet farkındayım, bunun planlamasını yapabilecek durumda olan bir tek biziz. evet farkındayım, sinir olmaktadır bazı başkaları şu an.

    kudurun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın