resim
Sinan Engin
Görev:Menajer
Takım:-
Yaş:59
Uyruk:Türkiye
  • 198
    omurgasız insan. ben anlamıyorum abi, cidden anlamıyorum. hala bu adam birtakım programlara çıkabiliyor, milyonların gözünün içine baka baka konuşabiliyor, bu insanların arasında dolaşabiliyor, küfür ettiği insanlarla tokalaşabiliyor ve üstüne de para alıyor. nasıl bir ülkeyiz biz, nasıl insanlarız? yaptıkları ayan beyan ortada olan bu omurgasız herif hala bir otoriteymiş gibi konuşabiliyor, programlara çıkıyor. fenerbahçe'nin şike yapan başkanının maşası gibi dolanıyor ortalıkta. aziz başkanına laf konduramıyor, şike yok diyor, şike yok diyen adam şike tapelerinde adı geçen herif. işte bu yuvarlak kafa. daha ağır hakaretler ederdim de neyse diyip kilit vuruyorum ağzıma.

    bu adamın bir yakını olsam yemin ediyorum utancımdan dışarı çıkamazdım. her şeyi geçtim, bir insanın hiç mi onuru gururu olmaz, hiç mi şerefi haysiyeti kişiliği olmaz. insan nasıl bu kadar düşebiliyor ki? nasıl abi nasıl kafam almıyor. allah bu adamı ibretlik olsun diye yollamış olabilir tabii. yazık ya yemin ediyorum yazık. 3-5 kuruş para için neler neler oluyor. şimdi biri çıkıp milyon dolar alıyor ama diyebilir, kendine göre haklı da olabilir. ama bu adam ki aç değil açıkta değil. bu zamana kadar konuştu konuşacağı kadar alacağı kadar para almıştır değil mi? nedir yani bu hırs bu azim. inançlı bir insan olduğunu da düşünmüyorum. inançlı bir insan olsa zaten o paraların ona hiçbir şey kazandırmayacağını ama o haysiyetsizliğinin, yalanlarının, onursuzluğunun ona çok şey kaybettireceğini bilir.

    allahın adaleti olduğuna inanıyorum. bu adam ve muadillerinin bir gün mutlaka cezalarını çekeceğine de inanıyorum. bu dünyada belki para içinde yüzecektir haysiyetsizliği, onursuzluğu, gurursuzluğu ile ama o parası onu kurtaramayacaktır. beddua etmek doğru değil ama söyler misiniz bu adama da beddua etmeyeceğiz de kime beddua edeceğiz?
App Store'dan indirin Google Play'den alın