resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 2378
    kendisinin verdigi sözleri tutmadigini idda edenleri anlamakta gucluk cekiyorum. adam daha ne yapacak? kendisi, futbolcu cöplugune dönmus bir kulup devralmis ve o takimin an itibariyle avrupa'nin iddali takimlarindan biri haline gelmesi icin var gucuyle calismistir. kombineler tavanda, forma satislari, sponsorluklar ve sirketin durumu ortada olmasina ragmen, millet oturmus amcik amcik konusuyor. biktim suraya gelip ayni seyleri kisirdöngu seklinde yazmaktan.

    cok degil, bundan tam bir sene öncesine bi bakin ve simdi ile kiyaslayin. su an gelinen noktada galatasaray, iki sezon öncesinin takimina kemiksiz 5-6 gol atar. bunu saglayan, bu takima istenilen transferleri gerceklestiren, polat'a siktir cekmis terim'i ikna eden kim? gsiyad denen olusum bunlardan haberdar degil mi ki sacma sapan konusuyorlar?

    ulan 2 sezon önce kume dusucek miyiz diye yusuf yusuf ediyordunuz! o zaman biri gelseydi ve "seneye sampiyon olacagiz, kombineler yok satacak, forma satislari tavan yapacak, uefa tekrar bizden bahsedecek ve turkiye'nin acik ara en iyi takimini kuracagiz" deseydi, gelip burada siktir ceker, tasak gecerdiniz. topraga gömdugunuz kafanizi kaldirin, at gözlugunu, sabit fikirli olmayi birakin ve su adamin resmen hem parayi, hem medyayi, hem de ezeli rakip denen sikeci takimi nasil parmaginda oynattigina bir bakin. acin o körelmis gözlerinizi.

    bu adam verdigi sözleri tutmuyor diyenler neyin kafasini yasiyor anlamiyorum. haketmiyorsunuz su takimin basarilariyla övunmeyi... yemin ediyorum haketmiyorsunuz...
App Store'dan indirin Google Play'den alın