• 42
    eliniz değmişken...

    (bkz: #269973)

    şu entryi okuyunca bir ümitlenmiştim, beğenilenler arasına falan geçti, alkış kıyamet; ondan sonra yine aynı tas, aynı hamam. adam geri zekalıya anlatır gibi yazmış dümeni en ince detayına kadar, millet hala "bak ne yazmış şerefsizler!" diye link yağdırıyorlar sözlüğe; haberin tıklanma sayısı arttıkça artıyor, amacına ulaşıyor. baktım bir değişiklik yok, sağ üstteki sözlük anayasası'na bir baktım cezası mezası nedir diye; içeriği özetle "hepimiz galatasaraylı'yız, canımızı veriririz; güzel güzel yazalım arkadaşlar..." gibi bir şeydi. o an bi görsen, kafada bi şimşekler şaktı benim; allaaaaa...

    "sözlük anayasası kesmiyosa, seve seve olmuyosa s*ke s*ke o zaman; dayayacaksın sözlük ceza kanununu!"

    dedim; dediğimle kaldım...

    şunu bi ekleyelim yeni kullanım sözleşmesine yahu; hangi kaynaktan olursa olsun, link paylaşmak yasak olsun. çok mühim haberse, metni alıntı parantezi içine kopyalayıp yapıştırırsın. sözlükte sabahtan akşama kadar ercan saatçiye, şuna buna sövülüyor; adamlar senin tepeni attıran o haberleri yazarken kıs kıs gülüyorlar "bak hacı, şimdi sinirden bunlar her yana paylaşır bunu, hatta kof kof 'protesto, mail kampanyası' falan da yürür ordan; tıklanma rekorlarını gör, reklam gelirinin mna goruk..." diyerek; sen, marifetmiş gibi çanak tutuyorsun.

    işe yara lan moderasyon; teppki verme kisvesi altında da olsa provakatif haber linki paylaşıp bu oyunlara çanak tutanın gözüne ver et sumsuğu!
App Store'dan indirin Google Play'den alın