resim
Adnan Öztürk
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 487
    adnan ozturk'un son aciklamalari ile olasi ve hatta zaten arasira olan fenerbahceli yoneticilerin toki uzerinden gondermelerinin arasinda soyle bir fark var: biri bir anlasma uzerinden hareketle yapilmis bir stattir ve kimse kimseye bedavaya bir sey lutfetmemistir. diyelim ki devlet galatasaray'a icinden geldi ve stat hediye etti, hatta yetmedi ustune bir de futbolcu transferi yapti! bu durumda bile devletin bu bonkorlugu sike yaptigi mahkemelerce tescillenmislerin yuzsuzlugune en ufak bir ornek olamaz.

    diger taraftan yillar yillari kovaladi; hakaret, sebepsiz kibir ve ucuz polemikler iftiralarla bezeli olarak fenerbahceli yoneticiler tarafindan uretildi. simdi adnan ozturk cikmis ve bir konusma yapmis. ne demis ozet olarak: sen sike yapmis bir kulupsun ve utanmadan tek bir lekesi olmayan galatasaray'la kendini bir tutup polemik mi uretiyorsun. senin oynayacagin kum şurası, git ve o kum ya da camurunda oyna!

    simdi ben bu zeki bakis acisina on numara niye demiyorum? bazen biz galatasaraylilar bile sikeyle baska isleri bir tutup, fenerbahce'yi normallestiriyoruz sanirim. tekrar hatirlatmis adnan ozturk, iyi de yapmis: fenerbahce dediginiz kulup şi-ke-ci !
App Store'dan indirin Google Play'den alın