resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 7265
    geçen sezon sonunda takımımızdan ayrılan futbolcu, ayrıca bugüne kadar galatasaray'a en fazla bonservis miktarı kazandırarak gitmiş futbolcu.iyi bir galatasaray'lı oldu yıllarca. küçükken izlediği harry kewell ile aynı formayı paylaştı. hagi'nin golünde sevinen top toplayıcı çocuk oldu.

    buraya kadar hep artılarından konuştuk, şimdi de eksilerinden konuşalım ama yine ardayı koruyarak.

    10 numaralı forma verildi yönetimce, ben bunu giyemem bu metin abinin,hagi'nin forması diyemedi, belki giydirenlerin hatır meselesi oluştu. umarım layık olabilirim dediğini düşünüyorum bu formayı giyerken. kaptanlığa getirildi. takım kötü bi haldeyken görevi kabul etti, belki yine aynı hatır mevzularından ya da altından kalkabileceğine inandığı için bilemiyoruz artık. aşık oldu bu genç adam sinema kapattı. takımın kötü gidişatıyla bu olay mevzu bahis edilerek tezahürat söylendi kendisinin oynadığı bir maçta. bu yaşlarda hangimiz aşık olduğunda kız arkadaşımızı etkilemek için büyük şeyler yapmadık ki. belki ilk kez aşık olmuştu bu futbolcu. sonra bir deplasman maçı sonrası kendisine sinli kaflı küfür edildiği iddia edildi. basına göre, bu futbolcuya göre bardağı taşıran damla buydu. lig bitti yanlış anımsamıyorsam bir programa katıldı, bu sene galatasaray taraftarını çok üzdük galatasaray forması çıksa sahaya daha fazla puan toplardı, daha yukarıda bitirirdi ligi, galatasaray bunu hak etmedi dedi. saha içinde elinden geleni yaptığınıda varsayalım.

    sonrasında takımın başına fatih terim getirildi, getirildiği andan itibaren hava değişti,kamp tarihleri belirlendi, gidecek gelecek oyuncuların listeleri hazırlandı, culio ordu'ya kiralandı ve arda turan atletico madrid'e gitmek istediğini beyan edip gitti. fatih terim bile şaşırdı bu gidişe. yıllardır evi olmuş florya'da bir veda toplantısı yapıp gitmedi. menajerinin ayarladığı bir restaurantta basın mensuplarına bir veda konuşması sundu gitti. giderken fatih terim anlar beni o da gitmişti dedi.

    buraya kadar çok objektif ve arda yanlısı olarak durumu özetledim. ve sözlükten hatırlayan hatırlar ben bu adamın gitmesini bir türlü kabullenemedim arkadaş. arda turan taraftarıyla sürekli dalga geçen biri olarak yazdım buraya kadar.gelip, gelmemesi cidden önemli değil benim için, gelirse attığı gole sevindirmesin allah'ım. kişisel görüşüm bu. soğudum çünkü.

    aklıma takılan noktaysa sadece şu, bir anda gitti eyvallah, avrupa hayali vardı gerçekleştirdi uefa kupası kaldırdı çok güzel.

    gittin de, niye hiç bir daha galatasaray'a dönmeyecek gibi gemileri yakma hareketinde bulundun sürekli açıklama yaparak? cidden merak ettiğim nokta bu, niye hiç susmadı. çünkü burda deli gibi arda turan'ı koruyan insanlar varken onlar bile açıklamalarından bıkkınlık geçirdi. hiç sevmediğim ultraslan grubunun temsilcisi bile arda artık sussun dedi yahu. düşünün açıklamalarının oluşturduğu rahatsızlığı.

    galatasaray taraftarının kendisine bir özür borcu varsa, ki böyle olduğunu düşünüyor muhtemelen, kendisininde galatasaray taraftarına bir özür borcu var.
    gelsin, gelmesin insanlar gençken hata yapar. önemli olan hatalardan ders çıkarmak. arda turan bu olgunluğa ulaşınca yine galatasaray taraftarı tarafından sevilecek, yine kardeşi,abisi,oğlu gibi yerini alacaktır insanların hayatında.
App Store'dan indirin Google Play'den alın