resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 7264
    umarım transfer olur dediğim futbolcumuz neden mi ?

    kadir çetincalı zaten herşeyi açıklamış tüm hislerimi. adnan polat yönetiminin işgüzarlığı sayesinde omzuna yaşından büyük sorumluluk yüklenen ve hatta 10 numara verilen aynı zamanda bu 10 numaranında törenle basın önünde takdim edilen futbolcumuzdu.

    ey sözlükçü, bu yazdıklarımı sende yaşasaydın arda'dan farkın olacağını sanmıyorum ki arda turan kötü bişe yapmadı. teklif gelince tek isteği olan hatta çocukluk hayali olan avrupa'ya transfer oldu, iyide yaptı. zamanlaması tabi sıkıntıydı fakat teklif o zaman gelmişti, yani bizim bunu daha da çarptırmamıza gerek yok.

    son olarak, sen bir oyuncuya çocukluk hayali olan herşeyi bir anda verirsen yani bu hayal misyonunu bir anda yaşatırsan 21 yaşındaki her insan sapıtır, bende sapıtırdım sende sapıtırdın. ha şöyle bişey var ki bence sapıttığı falan da yok gayet normal gerçekçi açıklamalar biz bunu yanlış anlamak istiyoruz. son olarak türkiye'de futboldan anlayan yok gibisinden bişeler demiş, doğru demiş bunu anlamak için galatasarayın facebook sayfasında fotoğrafların ve durumların altına yazılan yorumları görebilirsiniz.
    en basiti hala baros'u ve lakovic'i savunanlardan futbolun kimin anlayıp anlamadığını görebilirsiniz. çünkü türkiye'de futbola duygusal bakılıyor her açıdan.

    arda umarım transfer olur bize ait olduğu yere doğru zamanda döner ve sahadaki oyunuyla konuşanları susturur, eminim ki burda sallayanlardan hiçbiri arda kadar galatasaraylı değildir, nedir bu nefret nedir bu sinir anlamıyorum. lan adam emre belözoğlu, acun ılıcalı, rıdvan dilmenle geziyorsa konuşuyorsa sizene amk ? adamın sosyal hayatı. senin hiç mi koyu fenerbahçeli arkadaşın yok ey sözlükçü ?

    sen arda'nın gezdiği, takıldığı adamlardan gıcık alıyorsun hatta nefret ediyorsun diye ardaya da kim kusuyosun, vazgeç sözlükçü gerçekçi ol.
App Store'dan indirin Google Play'den alın