resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 7261
    adam sanki anamıza sövdü de yok gitsin fenerde oynasın yok kombinemi sikerim yok bik bik. daha bu söylenti çıkmadan türk taraftarlar futboldan anlamıyor diye yaptığı açıklamayı en büyük algı organından anlayıp türkler futboldan anlamıyor demiş nasıl der bunu ? pipisinden asalım !!!! gibi tepkilere girildi. bundan daha önce yaptığı çoğu açıklamada olduğu gibi bu şekilde algılandı. lan sen demiyor musun iki küçük anlaşmazlıkta ''yea bu türkiye'de de herkes futboldan anlıyor amk'' diye. bu adam galatasaray taraftarı, o sebepten senin gibi, benim gibi düşünüyor söylüyor. sikerim konumunu. adnan öztürk konumuna rağmen bizim söylemek istediğimiz her şeyi orada söylüyor diye taşşaklarını yiyelim ayağına yatmıyor muyuz ? onun da konumu var. o da dikkatli olmak zorunda. tamam bu adam gittiğinden beri çok konuşuyor, bazılarında da hatalı konuşuyor ama tribünde yanında oturan, futbolcuna, teknik direktörüne söven adamlara bu kadar tepki gösterebiliyor musun ?

    yok emre ile acun ile arkadaşmış. senin hiç mi yok yavşak kesiminden fenerli arkadaşın. benim var beni de kovun o zaman sözlükten. gelelim geçen sene sattı olayına. evet hiç beklenmedik anda çekip gitti. tam ayağa kalkacakken desteğini esirgedi. fakat imparator kapımız açık dediyse, afedersin sana bana bok yemek düşer. bir kazık atılmışsa en büyüğü imparatora atıldı o da affetti.

    bu adam şu an en iyi türk futbolcu. geldiği zaman en büyük katkıyı sağlar. yok lincoln'e pas atmıyormuş yok jo'nun ayakkabılarını saklıyormuş. yıllarca takıma 3-5 maç katkı verip gelen tüm oyuncuları sahada siken ayhan'ı krallar gibi uğurlarken bir şey yok arda pas vermeyince aauuv. ayrıca o zamanki ortam, baskı, takım, teknik direktör durumları ile şimdiki bir değil. imparator varken kimse sahada keyfine göre osuramaz bile.

    bu adam fener'e giden öbür gavat gibi sanmasınlar diye sözleşmesine öncelik galatasaray diye koyduruyor, her fırsatta ben hep galatasaraylıyım diyor ve sen bunlara rağmen fener'e gitsin, mersin'e gitsin diye saçmalıyorsun. daha geçen günlerde zorla en sevdiği stad ali sami yen dedirtmişler diyeni gördüm. bu kadar düşmeyin.

    not: küfürlü bir entry şimdiden uyarayım. evet bunu başa yazmam gerekiyordu ama şimdi geldi aklıma. neyse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın