resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 7233
    eminim şimdi olumsuz eleştiri yapıp gelmesin diyenler bugüne kadar kendilerini fazla değil 2 dakikalığına arda'nın yerine koymamıştır.

    arda kime ne yaptı? takıma ihanet mi etti? çıkıp oyununu mu oynamadı? onun hataları vardıda taraftar olarak biz çok mu masumuz? hatırlayın arda'nın sakat sakat oynadığı dönemlerde takımımızın ne kadar kötü durumda olduğunu. ama biz ne yaptık? sadece bu adama sövdük. yetmedi deplasmana gidilen maçlarda takımı karşılamaya gidildiğinde yine arda'ya sövdük.

    kim ne derse desin biz bu çocuğa sahip çıkmadık. medya dersen zaten adamlar işini yaptı hiç girmiyorum bile o konulara.

    eğer arda şimdi takımımızda olsaydı aynı sorunları yaşasaydı ve takım iyi gitseydi, arda'ya o zaman ki davrandığımız gibi mi davranacaktık? kendisine, sevgilisine küfürler mi edecektik? adınız gibi biliyorsunuz ki hayır. o yüzden yaptığı açıklamalara çok değinmek istemiyorum bu çocuk galatasaray'ın evladıdır.

    galatasaray taraftarı olarak artık belli bir olgunlaşma noktasına geldik. her insan ikinci bir şansı hak eder. bize düşen şayet gelirse -ki ben geleceğini hiç ama hiç sanmıyorum- desteklemek olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın