• 73
    yeni yeni başladığım galatasaray forması koleksiyonuma eklemek için can attığım forma. ama bu huyum bana pahalıya patlıyor, affınıza sığınarak anlatıyorum.

    şöyle ki; öğrenci adamım ben. malum, babadan zengin değilseniz öğrencilik zor zanaat. forma koleksiyonu, kombine falan bunlar lükse kaçan zevkler. gönül ister ki her sene üç formanın üçünü de alıp ekleyeyim ama öyle yapamıyorum. ben de bu yüzden her sene çıkan parçalıyı almadım yıllardır. çoook eskiden kalma, parçalımı da yıllar önce kullanılamaz hale getirdiğim için şu anda koleksiyonda parçalı yok. hoş koleksiyon dediğimde de pek bir şey yok zaten. bir adet mor forma, bir adet kum rengi aslan baskılı forma, bir adet siyah forma (geçen sezon) ve bir adet sarı forma. işte imkanlar el verirse yanına beyaz ve kırmızıyı ekleyeceğim bu sezon. çooook güzel bir anda çoooook güzel bir iddaa yakalarsam parçalıyı da alma ihtimalim var ama; zor gözüküyor. belki ilerleyen yıllarda geriye dönük formaları da tamamlarım be sözlük, niye olmasın ki? neyse başlıktan uzaklaştım yeterince, daha fazla kafa şişirmiyeyim.

    edit: yazmayı unuttum, pahalıya patlıyordan kastım parçalıları alamamak, almaktan vazgeçmek zorunda kalıyor olmam. yoksa parası pulu sorun değil, daha fazla param olsa daha fazla parayı kefiyle harcarım galatasaray formalarına, atkılarına, kombinesine, biletine, falanına filanına.
App Store'dan indirin Google Play'den alın