• 331
    bu başlığın 2011 - 2012 versiyonuna toplam 19 sayfada 460 entry girilmişken transfer sezonunun bitmesine 1 aydan fazla süre kala şu anki entry sayımız bununla birlikte 14 sayfada 347 oldu.** yazarların transfer sezonlarındaki entry başına kullandıları kelime sayıları ortalamada pek değişmiyor demekki.

    bu başlığın geçen sezonki başlığı geçmesi yeni yapılacak transferlerden çok takımdan gönderilecek oyunculara bağlı. fatih terim'in gelenlerden daha çok oyuncu göndereceğiz açıklamasına bakılırsa ikinci etap kamp çalışmalarında belenen isimlerin yanında süpriz isimlerle yollar ayrılabilir. özellikle milan baros'un gönderilmesi bu başlıkta bir patlamaya neden olabilir.

    bir de pek ihtimal vermesem de yazarlar tarafından dünyadaki bütün süperstarların sözlükte transferinin gerçekleştirildiği pastanın üstündeki çilek muhabbeti gerçekleşirse bu başlık sadece geçen sezonu değil gelecek birkaç sezondaki rakip başlıkları da geride bırakabilir.

    resmi olarak açıklanmayan felipe melo ve nordin amrabat transferleri bitti gibi kabul edildiğinden başlığa pek bir katkıları olmayacak gibi. transferlerin geçen seneye göre daha erken bitirilmesi de başlığa olan ilgiyi azaltıyor. bakalım son iki sezonki transfer başlıklarımızı girilen entry sayısı bazında kim kazanıcak.

    (bkz: 2011 - 2012 transfer sezonu)
App Store'dan indirin Google Play'den alın