resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 7193
    medyada yer alan takımımıza geri dönme iddiası baştan aşağı saçma.

    1- bu adam geçen sezon "avrupa, avrupa" diye tutturup kaçarcasına gitti ve çok istediği avrupa'da oynadığı ilk sezonunda kupa kaldırdı. anlaşıldığı kadarıyla ispanya'da da çok güzel bir ortamı var. buraya dönmesi için bir sebep yok.

    2- arda'nın satışından çok güzel bir rakam kazanmıştık. onu geri almak demek bu rakamın fazlasınını atletico'ya ödemek demek. barcelona, altyapısından yetiştirdiği fabregas, pique ve alba'ya toplam 44 milyon pound ödemiş olabilir fakat bizim öyle bir lüksümüz olduğunu düşünmüyorum.

    3- geçen sezon kanat oyuncu eksikliğimiz varken "keşke arda olsaydı" diye arkasından ağıt yakanlar olabilir, ona bir şey diyemem. fakat mevcut kadromuzda amrabat ve onu yedekleyen emre çolak, riera gibi oyuncular varken arda'yı -büyük para ödeyerek- geri almak hiç mantıklı değil.

    hepimizin malumu olduğu üzere pastanın üstündeki çilek muhabbeti en çok da tiraj peşinde koşan gazetelere yaramış durumda. leandro damiao'sundan tutun, robinho'suna, kaka'sından tutun pato'suna kadar birçok isim medyada yer alıyor. fakat artık şunu anlamalıyız ki bu zamana kadar yapılan transferlerimiz nokta atışı olup çilek lakaplı oyuncu gereksinimimizi ortadan kaldırmıştır. amk gazetesinin ortaya attığı bu mantık dışı iddiaya da gülüp geçmek en doğrusu olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın