• 56
    benim anlamadığım bu kurulun bugün* toplanacağı nerede yazıyor da herkes toplanmasını bekliyor. uefa'nın öyle bir duyurusu mu var yoksa bir dedikodu üzerine herkes bir beklenti içine mi girdi?

    öncelikle uefa'nın fenerbahçe'nin 2012-2013 sezonunda şampiyonlar ligine alınmasıyla ilgili bir önceki açıklamasında ;
    http://www.uefa.com/.../newsid=1832524.html

    fenerbahçe'nin uefa'ya ek dosya sunabilme talebi kabul edilmiş ve disiplin kurulunun bu dosyaları inceledikten sonra son kararı vereceği söylenmiş. bu da bence şu demek oluyor; fenerbahçe zaman kazanmak ve tff etik kurulunun gerekçeli kararına bir nevi savunma yapabilmek için ek dosyalar verelim talebinde bulunmuş, uefa'da fenerbahçenin dosyalarımızı kabul etmedi acele karar verdi diye çığlık atmaması* için bunu kabul etti. ama uefa'nın ne bu dosyaları incelemeyi bitirdiği ne de bugün karar için toplanacağı hakkında hiçbir yerde kesin bir açıklama yok. uefa'nın bu dosyaları incelemesinin biraz zaman alacağı kanaatindeyim çünkü dosya çok kabarık bir dosya.

    benim bu konudaki tek endişem uefa'nın tff etik kurulu'un raporuyla sınırlı kalması. çünkü etik kurulu maksimum sayıda kişi ve kuruluşu aklamak için elinden geleni yaptı. mahkemenin 6 yıl ceza verdiği aziz yıldırım'a herhangi bir men cezası vermedi. uefa etik kurulu'nun raporuyla sınırlı kalırsa fenerbahçeye muhakkak ceza verecektir ama aziz yıldırım ve beşiktaş herhangi bir ceza almayacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın