• 5057
    transfer donemlerinde icine edilen sozluktur. yemin ediyorum yazilanlari okudukca trol olup dalga gecesim geliyor. bir kac ornek vereyim:

    - seneye galatasaray formasi giyecegine yurekten inandigim soyle yetenekli boyle iyi futbolcu.

    arkadas ne demek yurekten inandigim? inanarak mi oluyor bu isler? medyada adamin adi bile cikmamis herhangi bir duyumcu adini anmamis sen kalkmissin 'ama olsun. ben inaniyorum.' diyorsun. afedersin ama senin inanclarin icinde kalsin abim. yorma bizi bunlarla. ben de gidiyim simdi messi basligina 'seneye kasimpasada oynayacagina gotumden inandigim iyi futbolcu.' yaziyim. olur mu? olmaz tabi.

    - takimimiza hayirli olsun.

    evet. yaptigimiz bir transfer sonrasi yazilan entry. 3 kelimelik. arkadas bunu biz neden okumak zorunda kalalim. bir analiz yap. su yonleriyle iyi de bu yonleriyle kotu de, bizim takimda su mevkide oynar de. bisey de amk. bu ne? boyle enrty mi olur lan?

    - cilek olarak kabul edilecek soyle boyle futbolcu.

    hay sokayim ben bu cilege. cilek olarak kabul edilme kriterleri nedir? cilek nedir amk? boyle mi degerlendiriyoruz artik futbolculari? bundan cilek olur mu olmaz mi? cok guzel hoşaf olur abim bundan. olsun. alalim biz. salla cilegi. delinin biri atti kuyuya tasi simdi cikaramiyoruz. cilek gorsem kusacagim lan artik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın