resim
Alexandre Rodrigues da Silva
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:35
Boy:1.80
Uyruk:Brezilya
  • 90
    dün gecemi şenlendiren oyuncudur. anlattıklarımın herhangi bir şekilde transfer duyumuyla ilgisi yoktur. tamamiyle bilinçaltı ürünü olduğundan gerçek kişi ve kurumlarla da kısmen ilgisi vardır.

    dün gece bana tamamen patoception yaşattı kendisi. rüya içinde rüya gördüm. ilk rüyamda bilgisayar ekranına boş boş bakarken kendisinin attığı goller gstv ekranlarına geliyor. ben de "ne alaka lan pato" derken tam o anda "pato galatasaray'da" yazısı yanıp sönüyor ekranda. hemen gs.org'u ve kap'ı açıyorum. "ac milan kulübü oyuncusu alexandre pato, 1 yıllığına kiralanmıştır. eğer galatasaray oyuncuyu almak isterse bonservis bedeli 20m'dir. eğer sezon bitmeden almak isterse bu bedel 18m'dir" gibi sikimsonik bir yazı çıkıyor. evin içinde uçan adam sabri gibi "pato gelmiş lan" diyip babama sarılıyorum falan.

    bu rüyadan uyanıyorum sonra, hemen rüyayı yazmak için sözlüğe giriyorum. bir de ne göreyim, pato harbiden imzayı atmış! "şimdi yazsam da inanmazlar amk" diyorum kendi kendime. ama transfere hala seviniyorum.

    sonra harbiden rüyadan uyandıktan sonra babama "rüyamda pato'yu gördüm yeaaa" dedim. o da gazete almış gelmiş, fotomaç'ın manşetinde pato var. "rüyanda bile transfer görüyorsun artık" diyip azar yedim. böyle mi olacaktı sonumuz :(

    sözün özü, sen gel ulan ayı. gel de çılgın atalım senle. pitbull'la dans falan da edersiniz hem. sonra ver elini milli takım. ganso'nun arkasında melo, önünde pato - neymar. robinho taşşaklarınızı yesin :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın