resim
Milan Baroš
Takım:Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 4219
    bir gün ihtiyarın biri oturuyormuş, yanına yakışıklı, hızlı çapkın, playboy olarakta nitelendirebileceğimiz bir genç gelmiş. genç ağlıyormuş, ihtiyar yanına gelmiş ve sormuş, hayırdır evladım derdin nedir diye? sorma be ihtiyar hayatımdan birçok kız geçti ama ilk kez aşık oldum, bu sefer de o kız bana bakmıyor, demiş. ihtiyar hafif bir tebessüm ile "zamanında bende senin gibiydim, hey gidi günler hey" demiş.

    şimdi bunu baros'a uyarlayalım.

    bir gün baros oturuyormuş, yanına burak gelmiş. burak bir maç sonrası sinirden ağlıyormuş, baros yanına gelmiş ve sormuş, hayırdır burak derdin nedir? sorma be baros nice maçlara çıktım, birçok uluslararası maçta oynadım, goller attım ama bugünkü maçta sayısız pozisyona girdim, rakip defans oyuncularını hallaç pamuğu gibi attım, üstüne 2 de gol attım ama maçı kazanmamıza yetmedi, sinrden ağlıyorum, demiş. baros'ta hafif bir tebessüm ile "zamanında bende senin gibiydim, hey gidi günler hey" demiş.

    işte size asıl kıssadan hisse. baros şimdilerde tecrübeli ihtiyardır ve galatasaray'ımızdaki miadı dolmuştur. tabi bunda emre belözoğlu ile girdiği ikili mücadelede sakatlandıktan sonra toparlanamayışı da etkendir. ama tadında bırakmak gerek diye de bir söz vardır. taraftarın gözünde saygınlığı varken yolları ayırmak en iyisi olacaktır. 1 sene daha takımda kalması sadece taraftarın ona bilenmesine neden olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın