resim
Milan Baroš
Takım:Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 4211
    kendisi 4 yıl önce galatasaray'a transfer olmamış olsaydı, bu kulüp hiçbir şey kaybetmezdi. aksine çok daha iyi bir noktada olurdu.
    kulübü geçtim varlığıyla sözlüğe de zarar veriyor. sözlük resmen bu herif yüzünden ikiye bölündü. bir tarafta bir sezon gol kralı oldu diye king ilan edenler; diğer tarafta, bir sezon top oynayan bu adama king demekle, bir sezon ingiltere'de top oynayan bülent akın'a premier lig topçusu demenin aynı manasızlıkta olduğunu bilenler..

    bir dönem cana'da da vardı bu kutupluluk. bir grup futbolculuğu hakkında tek kelam etmeden, sürekli mental dantel şeylerle överken; bir grup da kendisini emre toraman'la kıyaslıyor, asla galatasaray seviyesinde olmadığını söylüyordu.

    sonunda melo gibi bir orta saha geldi ve bu kavga bitti. hem kavga bitti, hem de orta saha görmüş olduk. bugünlerde cana kimsenin umrunda değil. baros gidince de benzer bir süreç işleyecek bence. tabii önce gitmesi için kendisini kitleyecek bir takım bulmamız lazım. bakalım king'e bir talip çıkacak mı? adam sonuçta king. en kötü marsilya'ya gitmesi lazım. king çünkü :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın