• 1
    türk sporunun futboldan ibaret görüldüğünün, beşiktaş'ın kötü yönetildiğinin, hatta hiç yönetilemediğinin kanıtıdır. neymiş sponsor bulunamamış, arkadaş 109 yıllık spor kulübüsün, en azından dışarıdan öyle görünüyor, okulların, kolejlerin var. bu takım için sahaya çıkıp oynayacak 10 tane genç de mi bulamıyorsun? bugünkü şartlar altında zaten amatör şubelere milyonlarca lira yatırım yapmıyorsun. genç takımlardan alacağın 10 oyuncuyla birlikte sana yıllık maliyeti max. 500 bin euro olacak olan bir şubeyi ne diye kapatırsın?

    çok basit bir mantık farkındayım ama; simao sabrosa denen adama yıllık 2.5 milyon euro veriyorsun. alacaklarına karşılık ver bonservisini eline zarardan kar et. ha bunun çeşitli zorlukları vardır elbet ama bu konuda bir çalışma görmediğim için yazdım bunu.

    ya da f.orman adlı şahıs türk telekom arena'ya çöreklendiği, kulis yaptığı vakti sponsor arayışına harcasaydı belki bu şubeyi kapatmak zorunda kalmazdı.

    bir galatasaraylı olarak değil, sporsever olarak üzülüyorum beşiktaş'ın düştüğü şu duruma ama; sonra aklıma yöneticilerinin, başkanlarının hatta futbolcularının küstahlıkları geliyor; daha beter olsunlar diyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın