• 1
    şu anda sadece bir fikir. sanal aslan ile takımımızın maçlarını önceden izleyebilecek, maçın havasına daha erken girecek ve eğleneceğiz. sporx'in ahtapot pes diye bir uygulaması vardır, bilirsiniz. işte sanal aslan onun bir kaç gömlek üstü. neden? çünkü sanal aslan'da stadlar, oyuncu yüzleri, kadrolar gerçeklerine çok benzeyecek ve spiker türkçe olarak tüm oyuncuları seslendirecek. böylece daha gerçekçi olacak ve maçın havasına daha çok gireceğiz. sanal aslan'ın skor tahmin etme gibi bir beklentisi olmayacak. eğlence amaçlı olacak. örnekle anlatayım. 2012/2013 sezonunda ilk hafta kasımpaşaspor'u ağarlayacağız. maç günü sanal aslan ile bu maçı muhtemel 11'lere, sakat cezalı oyunculara uygun bir şekilde olacak, bir nevi maçın demosunu izleyeceğiz. aynı şekilde şampiyonlar ligi, türkiye kupası maçlarını da gerçek skorbord, kanal logolarıyla sanal aslan'da izleyeceğiz. yeni transferlerden sonra takımımıza duyduğumuz özlemi de sanal aslan ile bir nebze gidereceğiz.

    özetle; sanal aslan oynayacağımız maçları önce video oyununda izleyerek maçın havasına önceden girmeyi, eğlenmeyi ve bu sıkıcı günlerde zaman geçirmeyi amaçlayan bir uygulama olacak.

    görüş ve önerilerinizi başlık altına yazarsanız herkes görür ve alternatif fikirler oluşabilir bu yüzden lütfen yazın. eğer istek olursa yapalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın