• 24
    takımımızın maliyetini hesaplayan kendini bilmezler konusunda hislerime tercüman olmuş kardeşlerimiz

    http://www.soroscuaslanlar.com/...dya-baska-medya.html

    cumhuriyet cumhuriyet olalı böyle kadro görmemiş. kadronun değeri 153 milyon avro.

    kanaltürk’ün acar muhabiri, düşünemeyen eski santrfor engin verel, samimi ve centilmeni oynayan faik gürses, hiddink’e “be gavat!” diye seslenen muhittin boşat dolu tut ve fatih terim’in çok sevdiği bıyıklarıyla arz – ı endam eden osman tanburacı. über kadro derinliği sağlanmış programda bunu tartıştılar.

    medya çok şeker. elmander’in piyasa değeri 8 milyon avro, selçuk inan’ınki ise 12 milyon avro. o daha da artar sorun değil de, sıfır bonservisle alınan adamların piyasa değeri üzerinden “batıracaklar güzelim kulübü ” edebiyatı yapmanın literatürdeki karşılığını sorgulatmıyor değil.

    adnan polat görmüş adamlarız en nihayetinde. hangi çılgın zincir vuracakmış şaşarım. hem diğer bir açıdan bakarsan sıfır bonservisle aldığın topçuya artı değer katmışsan ve takımının piyasa değeri yükselmişse her türlü kârdasın. aksini ancak ömer çavuşoğlu iddia eder, o da cumhuriyetin son kalesini savunmaktan bitap düştüğü için sessiz sinema oynuyor.

    diğer bir kanalda boy göstermişti gerçi. seviye mükemmeldi ve “sanırım burak yılmaz bu karakteri fenerbahçe zamanında edinmiş” diyen bir trabzon neferine hasan tahsin edasıyla saldırmıştı ömer tahsin çavuşoğlu. orda da konuk cem özer’di. magazin dünyasında görmeye alışık olduğumuz cem özer, ırkçılığın ne kadar yanlış bir şey olduğu konusunda ömer çavuşoğlu’yla hemfikir olduğunu, ömer çavuşoğlu’ndan ayar yedikten sonra kabul etti. ömer tahsin çavuşoğlu’ndan ayar yiyebildiği için uzun süre magazinden el etek çeker, tibet’e özgürlük mitinglerinde dalai lama ile görebiliriz.

    bir diğer kanal olan gstv’de yine şanlı sparta prag destanı vardı. maç sparta’da değil, istanbul’daydı ama.

    diğer bir kanalda ahmet çakar, psikolog bir hanım kızımızı köşeye sıkıştırıp prim yapma peşindeyken, sene içinde “the her şeyden anlayan adam” rok ile birlikte geçirdiği azap zamanlarının intikamını alıyordu netekim. fakat cinnet normal adama mahsus değil elbette. ne olursa olsun izlenen bir programda cinnet geçiren ahmet çakar, futbolun önündeki yerini sağlamlaştırdıkça sağlamlaştırıyordu. yönettiği cl yarı final maçını kendi bile hatırlamıyordur şu an. onun devreler “yok ebesinin .mı ali sami” sonrasında zaten yanmıştı.

    abdal çalıp çingen oynarken elbette twitter duyumcuları da mesai harcıyordu. bir yandan pato söylentileri, diğer yandan “ben duyumcu değilim ama söyleyeyim, çilek berbatov ” diyenlerle orası daha bir cadı kazanı. gerçi ahmet çakar da bir ara uğramış ve kapısının önünde olup bitenleri cicişler tv edasıyla twitter üzerinden anlatmıştı. korkuyordu.

    zafer kazanmış bir kulübün başkanı olarak da tv’lerde boy göstermek normal ama fatih terim’e şemsiye tutan asilzadenin fenerbahçe cephesini bu denli rahatsız etmesi ilginç. hamit altıntop – ercan saatçi – volkan demirel üçgenindeki ihtiras dolu arkası yarın bakalım ne kadar sürecek derken; o fotoğraftaki “yerim sizin transfer haberlerinizi” bakışlı terim tandansı ortamdaki pozitif havayı bile saygı duruşuna sokuyor.

    yine de baş köşe konusu aynı terane, galatasaray’ın parası. olsa da konu bu olmasa da. bu içine tükürdüğümün parası her zaman medyanın biricik konusu.

    4 3 3, 4 4 2 anlamam ben. medya çok şeker. kaç haftadır tv izlemiyordum da dün akşam hipnotize oldum resmen. çocukluğuma insem orda da kesin ahmet çakar vardır. her yerde ahmet çakar var. mütemadiyen düdük çalıyor herif.
App Store'dan indirin Google Play'den alın