• 1870
    ne idüğü belli basın mecraları tarafından çok ciddi bir şekilde galatasaray'ın imajı lekelenmeye çalışılıyor. tıpkı amrabat'a teklif yaptı diye "ayartıcı" yaftasını yapıştırdıkları gibi şimdi de burak yılmaz, hamit altıntop transferlerinde yalan üstüne yalan üretip insanları yönlendiriyorlar kendilerince. yalnız ercan saatçi değil, bir çok basın mensubu aynı kafada.

    sebebi belli: galatasaray-fenerbahçe rekabeti...

    yenilgiyi kabullenemeyen, başarı için her türlü çirkinliğe başvurabilen, rakibine saygısı olmayan, masumiyeti bile satın almaya çalışan, büyük bir kısmının rekabetten gözü dönmüş bir ezeli rakibiniz olunca böyle oluyor malesef, rekabetin şirazesi kayıyor. eğer iki takımdan biri şike yapacak kadar alçalmışsa, şike yaptığı kanıtlanmış bir adama hala deliler gibi tapıyorsa ve kendini temizlemeye gitmiyorsa, bunu basında "pr"ı galatasaraylılığıyla tanınan isimleri de bu safa çekme yöntemleriyle yapıyorsa... bunun nesi rekabet? çoktan savaş olmuş bu.

    rakibin kupa kaldırmasın diye sulamayı açık ışıkları kapıyorsan, rakibinin seni hiç ilgilendirmeyen stadı yapılmasın diye sağa sola davalar açıyorsan, sırf insanları istediğin gibi yönlendirebilmek için bütün basaın köşebaşlarına adam sokup, hepsine passat'lar hediye ediyorsan... bu mu rekabet?

    çok yazık. bir böyle bir rakipten çok daha iyisini hakediyoruz. zira fenerbahçe gibi bir kulübe galatasaray gibi bir rakip bahşedilmiş, bize düşene bak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın