resim
Necati Ateş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
  • 1276
    sahada görevini yerine getirendir. galatasaray formasının şerefini, kıymetini herkesten daha iyi bilmektedir artık.

    zamanında bazı laflar etti diye sanırım birileri tarafından hazmedilmiyor kendisinin galatasaray'da başarılı olması. taraftarımızın önemli bir bölümü edebiyat düşkünü sanırım. futbolcu olan kişinin futbol meziyetlerinden ziyade ağzından ne çıkıp çıkmadığına göre birilerini "reyiz" yapıp, birilerini ipe çekiyor.

    bir filtre uygulaması olsa, şöyle entryleri bir süzdürsek; sanırım sabri sarıoğlu'na laf söyletmeyip arda turan ve necati ateş'e söven tayfa aynı tayfa çıkabilir. kimi sevip kimi sevmeyeceğini insana dikte etmeye çalışan, kafasına göre linç kampanyaları başlatan, futbolcuları ve tarafsız kişileri galatasaray'dan soğutan tipler olabilir.

    hangi kafanın galatasaray'a daha faydalı olduğunu 2 senedir görüyoruz zaten. ders alınmıyor oluşu üzücü sadece. yoksa düşüncelere saygılıyım. bana ne yapmam gerektiğini dikte etmeye kalkışmadıkça, beni susturmaya çalışmadıkça tabi. bir aralar bunlar rijkaard muhibi olmaya karar vermişlerdi de, fatih terim diyoruz diye bize küfür ediyorlardı. şimdi en çok fatih terim diye bağıranlar da bunlar çıkar şöyle oturup incelesen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın