resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 2365
    önemli türk işadamlarının başlarında gelmektedir. yur dışında birçok projeye ortaklık yapmıştır. kendisi hukuk mezunu olmasına rağmen otelcilik, ticaret, enerji ve madencilik alanlarında da başarılı birçok iş gerçekleştirmiştir.

    ünal aysal yutdışında gerçekleştirdiği birçok başarıyla türkiye'nin de adını duyurmuştur, bunun akabinde de 1999 yılında kendisine bizzat cumhur başkanı tarafında yüksek liyakat madalyası verilmiştir.

    gelelim galatasaray başkanlığına. ünal aysal başkan olmaya karar verdiğinde galatasaray'ın durumu pekde içaçıcı değildi. şöyle ki, ünal aysal başkan olmadan önce, hatta başkanlık adaylığı gündemde bile yokken galatasary'ın borçlarını silicem diye birçok açıklamada bulunmuştu. kendisinin verdiği vaadler onu galatasataray başkanı ilan etmiştir, hatta yönetim kurulundan aldığı oy ile galatasaray tarihinin en fazla oy alan başkanı olmuştur .

    tarhimizin en kötü sezonunun arkasından gelen muhteşem şampiyonlukta kendisinin payı çok büyüktür. büyük bir yapılanmaya gitmek gerektiğini herkes biliyordu, o da bunun farkında olup yapılanmaya fatih terimi başa getirip yetkileri eline vererek gerçekleştirdi.

    fakat şöyle bir sorun var ki kendisi çok fazla konuşuyor. aslında kendisini gündemden uzak tutsa başkanlık makamının tüm gereklerini yerine getirmiş olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın