resim
Sadri Şener
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:73
Uyruk:Türkiye
  • 233
    senede toplasan 60 gün trabzonda kalmayan, başbakana yakınlığıyla bilinen, aziz yıldırım'dan zamanında aldığı 90 milyon dolarlık ihaleden tonlarca para kazanan, şike sürecinde galatasaray'ın yanında yer almak yerine kupasını elinden alan organizasyonun* başına yıldırım demirören'in gelmesini destekleyen, kendi oyuncularına sikko sikko sözleşme yaptırıp sonra elinden kaçınca sağa sola saldıran bir başkan profili çizmekte.

    engin baytar trabzondan resmen kovulmuş bir oyuncuydu, ceyhun gülselam kendisine kalsa topçu bile değildir. geçen sene selçuk inan bize geldiğinde ona göre dostluğumuz devam etti niye, şike sürecinde bize yaranmaya çalıştığı için. şimdi böyle bir gündem de kalmadığı için burak yılmaz transferinde saldıraya geçmeye karar vermiş.

    trabzon ile galatasaray arasındaki dostluk senin sözüne kaldıysa vay halimize. kendisine yönetici diyen adamlar mı kurdu bu iki büyük camia arasındaki dostluğu da sen bitireceksin.

    trabzon halkı transfer ettiğimiz oyunculara öfkelenebilir. haklıdırlar da. bizim başımıza gelmiş öreneklerde* bizde sinirlendik. ama biz, bizi istemeyeni hiç istemeyiz diyip sadece oyuncuları defterden sildik, kendi yönetimlerimize kızdık. gittikleri takımlara bu sebeplerle sallamadık. aynı reaksiyonu umarım tarbzon halkı da kendisi için gösterecektir.

    burak yılmaz'ın sözleşmesine 5 milyon euroya serbest kalır maddesini de sanki galatasaray camiası koydurdu. oyuncuyu elinde tutamadığını söyleyeceğine trabzon halkını galatasaray'a düşman etmeye çalışıyorsun.

    tanım: kendi yanlışlarını örtbas etmek için galatasaray'a saldırmaya başlamış trabzon başkanı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın