• 162
    başlık altında genel olarak bahsedilen 3 dizayn bu sezon kullanacağımız formalar olacaksa nike'ın elit kategori tasarımları konusunda hayal kırıklığına uğradığımı söyleyebilirim. parçalı dizaynının geçtiğimiz yıl kullandığımız parçalının üzerine çok farklı bir tasarım olduğunu düşünmüyorum, zaten geleneksel formamız ve üzerinde abuk sabuk oynamalar yapılması her taraftarı rahatsız eder eyvallah ama mevcut yeni sezon parçalısı tasarımı bana özgün bir tasarım hissiyatı verip de görür görmez formayı alma isteği oluşturmadı. çıkar çıkmaz alacağım gerçeğini değiştirmese de formayı görünce içimde bir kıpırtı hissetmeyi isterdim.

    beyaz forma tasarımında zirveye http://1.bp.blogspot.com/...aray+Beyaz+Forma.jpg ile ulaşıldığını düşünüyorum. bu seneki beyaz forma tasarımına söyleyecek bir şeyim yok, bikaç kez de söylediğim gibi bana 1 sene önceden dizayn edilmeye başlanan elit kategori takım forması gibi gelmedi hiç. yenisahra'daki outlet mağazamıza gidip, olsa 2008-2009 beyaz formamızdan 2-3 tane daha alırım ama bu seneki beyaz formaya para vereceğimi sanmıyorum.

    üçüncü formanın kırmızı-koyu kırmızı parçalı hali eğer kollarındaki siyah bantlar olmazsa en alınası tasarım gibi duruyor. türk milli takımının beyaz-gri ve kırmızı-koyu kırmızı parçalı tasarımına hasta olan biri olarak kolların ucundaki siyah kısmı görene kadar sevinmiştim gerçekten. bir de canlı halini görmek lazım, parçalının yanında alınır mı değerlendirmek lazım.

    ayrıca eğer önümüzdeki yıl da aynı fontlar kullanılması güzel bir hamle olur, bizimle özdeşleşmiş bir fontumuz olmalı artık. fenerbahçe'nin isimleri küçük harfle yazdığı fontunu hatırlarsınız yıllar boyu kullanıp da geçen sene değiştirdiği. o fontu gördüğünüzde nasıl aklınıza fenerbahçe geliyorsa bizim de bir müddet boyunca sabit kalacak bir fontumuz olması gerektiğini düşünüyorum.

    özetle, şayet bu dolaşan 3 tasarım önümüzdeki sezon kullanacağımız 3 formaya aitse gerçekten, nike'ın geçtiğimiz yılki vaatlerinin üzerine gerçekten hayal kırıklığına uğradım. sadece gidip almak için lansmanı bekliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın