resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 1714
    galatasaray futbol takımı'nın beyni, maestrosu, fatih terim'in saha içindeki kulu ve elçisidir.*

    kendisi hakkında trabzon döneminde adını vermek istemediğim bir sözlükte sayfalarca methiyeler dizmişliğim var. hatta trabzon'un selçuk'u elinde tutamayacağı belli olduktan sonra nasıl içim gitti fener dedikoduları çıkınca. hatta medya öyle abartmıştı ki selçuk ha imzaladı fenere ha imzalayacak. o sıralar bize geleceğine hiç ihtimal vermiyordum. avrupa kupalarında yokuz, galatasaray tarihinin en kötü dönemini geride bırakmış, camia çalkantıda, ne oldu ne olacak belirsiz. bari avrupa'ya gitse dediğim dönemleri hatırlıyorum. çok kötü dönemlerdi gerçekten. sonra fatih terim,hasan şaş devreye giriyor ve böyle bir futbol dehası takımımıza imza attırılıyor.

    dışarıdan bakınca; soğuk, duyguları yerine aklıyla hareket eden, işimi yapar parama bakarım gibi biri olarak gördüm hep onu. sonradan beni mosmor etti orası ayrı. duygularıyla hareket edip galatasaray'ımızı seçti, takımın lideri oldu, attı attırdı, fatih terim'in sahadaki gözü oldu, şampiyonlukta en büyük paylardan biri aldı. birileri gibi kamera kamera dolaşıp demeçler vermedi, adamın sesini şampiyon olduktan sonra duyduk. hani zırt pırt birileri "profesyonellik" diyorlar ya selçuk inan'ı o dersin tanrısı olarak inceleyebilirler.

    şampiyonluk kutlamalarında selçuk diyinceali sami yen arena'nın nasıl yıkıldığını da gördü bu gözler. seviyoruz ulan seni!*
App Store'dan indirin Google Play'den alın