• 29
    şöyle kısaca takım değerlendirmesi yaparsak;
    sezonu şampiyon bitiren takımımız kadrosuna türkiye ligi' ndeki potansiyelli oyuncuları kattı* yanlarına avrupa görmüş 2 isim ekledi.* gücüne güç kattı ve bu sezonun da favorisi.
    ligi 2. bitiren fenerbahçe ise emre belözoğlu gibi önemli bir oyuncusunu sattı yerine mehmet topal' ı aldı ve bu bölgede güç kaybetti. sağ tarafta dia' yı satıp, bu tarafı kuyt ile güçlendirdi. alex muhtemelen bu seneyi kaldıramayacağından orta sahada oyun kurucu rolu üstlenecek kimse kalmadı. defans hattında yobo' yu da alamazlarsa serdar kesimal ile egemen bu bölgeyi idare edemeyecektir. hasan ali kaldırım' ı çok izlemedim ama türkiye maçlarında felaket oynadı. ziegler' in eksikliği hissedilecektir ve bu bölge de güç kaybettiği ortadadır.
    ligi 3. bitiren trabzon ise soner ve yasin ile ortasahayı güçlendirmiştir ancak burak gibi bir adamı kaybetmiştir. gol yollarında sıkıntı çekeceği ortadadır. mutlaka birkaç takviye gelecektir.
    ligi 4. bitiren beşiktaş ise tamamen batmış durumdadır. kendi oyuncuları tarafından satışa uğratılmıştır. hele ki quaresma da gidecek olursa iyice dibe vuracaktır. ilk 4' e girmeleri mucizelere kalacaktır. mutlaka 3-4 transferlere ihtiyaç vardır.
    anadolu takımlarından da bu sene bir halt olmayacağı ortadadır. kısacası tek favori galatasaray' dır. tabi ki peşin yükümlü olmamak lazımdır ancak kadro yapıları ve takım uyumu göz önüne alındığında açık ara favori galatasaray' dır.
    onun için diyoruz ki meşaleyi yakın 2. şampiyonluk yakın...
App Store'dan indirin Google Play'den alın