• 309
    tek tek başlıklarına yazmak istemedim, genel yazayım istedim.

    dany - ujfa gidince yerini fazlasıyla dolduracak, gerekirse solbek bile oynayacaktır. ayağına fazla hakim, belki bonservisi eleştirilir. o da o para etmeyeceği için değil, diğer transferlere verilen bonservislere bakılırsa en lüks duran transfer bu. ancak kesinlikle kadro derinliği şart avrupa'da başarı isteniyorsa. isabetli bir transfer. edit: ben bu adamı sol ayak diye hatırlıyordum ya, solbek falan oynayamaz arkadaş. kusura bakmayın. *

    umut bulut - elmander'in yedeği, yabancı kontenjanı sebebiyle ve elmander'in yaşı sebebiyle belki zaman zaman onun yerine de oynayabilir. çok isabetli bir transfer daha. elmander'in yokluğunda çektiğimiz sıkıntıyı çekmeyiz. kiralık olması da çok isabetli. ismail berk ünsal kendini geliştirirse bonservisi alınmayabilir. alınırsa da makul bir ücrete olacaktır.

    diğer transferlere de artık bitti gözüyle bakıyorum..

    burak yılmaz - beşiktaş ve fenerde beğenmezdim. yetenekli ama mental'i zayıf idi. trabzon formasıyla mentalini de geliştirdi. mentalinin ne kadar geliştiğini görmek için şu goldeki hareketine bakmak yeterli. iyi bir forvetin yapması gerekeni yapıyor evet, fazlasını değil. ama eski burak bu topu alır pozisyonu yok ederdi.. http://www.youtube.com/...re=player_detailpage #t=131s

    çilek transferi gerçekleşir yada gerçekleşmez. çilek bile onun gölgesinde kalacak gibime geliyor. sakatlık yaşamazsa sezon sonu arda'nın bonservisinden yüksek bir ücrete bile transfer olur. fatih terim ile zaten yüksek olan beklentilerin üstüne çıkacak bence. selçuk ile mükemmel uyumu ve arkadaşlığı inanılmaz bir artı..

    hamit altıntop - çok zor oldu ama oldu. fazla göze batmadan sistemin en önemli parçalarından biri olacaktır şüphesiz. yeter ki eboue ile iyi bir uyum yakalasın.. kalitesini tartışmak yersiz, tecrübesini de. en önemli nokta eboue ile uyumu olacak. tam bir joker olması da cabası.

    amrabat - bonservisi çok, gerçekten çok. sol kanatta fazlasıyla faydalı olur. ligi biliyor, hollanda altyapılı. istediğimiz o alıp giden kanat oyuncusu modeli ta kendisi. yeter ki bonservis bedelinin altında ezilmesin, taraftarın ters tepkilerinden çabuk etkilenebilir gibime geliyor. ama tutarsa, işte o zaman verdiğimiz bonservise kimse gık çıkarmayacaktır. fatih hoca bu kadar istediyse, bize zaten susmak düşer.

    ve melo - her transfer iyi güzel de melo olmazsa olmaz. bu sistemde onun yerini hamit asla ama asla dolduramaz bence. alternatifi olsa olsa culio olur. transferinde bir problem çıkacağını düşünmüyorum. geçen sene neler yaptığını hepimiz gördük, riera olayında hatasını biz kadar kendisi de biliyor. bu kadar parlayabilecek tarzda bir adam olmasa bu kulüpte işi olmaz, madrid'e koysak sırıtmaz.. çok sevdik biz onu, o da bizi sevdi. ayırmayın olm sevenleri. ayırmayı geç, yeterince ayrı kaldık. gelsin artık.

    yönetime, başta ünal aysal olmak üzere. abdürrahim albayrak'a sonsuz teşekkür borçluyuz. hele bir de şu çilek gelirse, dengeleri bozmayan bir futbolcu gelir de takıma güzel monte edilirse. çok inanılmaz bir sezon bizi bekliyor bence..

    benim için mükemmel geçmiştir bu transfer sezonu. her transfer oldukça isabetli bence. eleştiri yapmak gerekirse tek eleştiri bence amrabat'a verilen o bonservis olur. ama bence o da çok eleştirilebilecek bir transfer değil, tek göze batan nokta diyebiliriz hatta.

    imparator ile çok başarılı günler bizi bekliyor. şampiyonlar liginde çeyrek final, şansımız yağver giderse yarı final bile görebiliriz. 3. olur da uefaya gidersek ise neden bir kupa daha gelmesin ki ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın