• 94
    tanımam etmem. ama bunun gibi birkaç adam daha var. fanatik, görev alanı olan kulüp için adeta taraftar psikolojisiyle hareket eden takım muhabirleri için hep aklıma bişey gelir. yarın öbür gün üst yöneticileri sen artık fenerbahçe muhabirisin yahut tam tersi fener muhabirlerine sen artık galatasaray muhabirisin deseler ne yapacaklar. taraftar neden güvensin o zaman.

    yaptıkları meslek onurlu yapılması gereken, tutarlı, objektif bir meslek. beddua manasında değil ama bu karşı takıma sallama çabaları yüzünden bir gün meslekten olup evlerine ekmek götüremedikleri zaman(inşallah olmaz) belki o zaman anlarlar mesleklerini nasıl yapmaları gerektiğini.

    sanal ortamdan taraftara şirin görünmek güzeldir. rakip takıma bi sallarsın oh mis kral sensin, baba büyüksün, aslansın kaplansın. tribünden, taraftar arasından olsalar amenna. ama sen önce gazetecisin, sonra kim hangi takımlı olursan ol.

    ntvsporda galatasaray muhabiri özgür buzbaşdı, yerine ırmak kazuk geldi. sorun olmadı. fener muhabiri olan aykut yıldırım da gelebilirdi çok sorun olmazdı diye düşünüyorum. ama sen taraftarlığı mesleğinin önüne koyup, şuursuzca karşı tarafa sallarsan atgözlüklü olmayan, objektif kendi taraftarların tarafından da sevilmezsin. şahsen sürekli rakibe sallamalarına ayar oluyorum.

    arkalarından yetişenler bu adamları örnek almasınlar da tarafsız, herkesin sevdiği adamlar olsunlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın