• 7
    playoff'un dördüncü günü de sona ermiştir.

    utah jazz - la lakers: 109-119
    lakers, staples center'daki şovuna hız kesmeden devam ediyor. jazz savunması yine kobe ve arkadaşlarını durduramadı. maçın yıldızı; 26 sayı, 6 ribaunt, 9 asist, 2 top çalma istatistikleriyle oynayan kobe oldu. lakers 21 top kaybı yapmasına rağmen %60 gibi yüksek bir saha içi isabetiyle oynamasının etkisiyle maçı farklı kazandı. ilk çeyrekte 41 sayı yiyen jazz'da ise, deron williams'ın 35 sayı, 9 asist, 4 ribaunt, 4 top çalma, 2 blokluk performansı galibiyete yeterli olmadı. seride durum 2-0 lakers lehine.

    houston rockets - portland trail blazers: 103-107
    son ana kadar büyük çekişmeyle geçen maçta portland, son çeyrekteki üstün oyunuyla galip geldi. ilk maçtaki ağır yenilginin şokunu atlatmış gözüken portland'da brandon roy'un 42 sayı, 7 ribauntluk performansı galibiyette büyük rol oynadı. houston'da ise, dikembe mutombo'nun sakatlanması ve yao ming'in kötü oyunu özellikle ribaunt konusunda takımı çok etkiledi. maçta greg oden'la çarpışıp dizinden sakatlanan mutombo, maçtan sonra emekli olduğunu açıkladı. seride durum 1-1.

    detroit pistons - cleveland cavaliers: 82-94
    cavs yoluna tam gaz devam ediyor. zaten the answer'dan yoksun olan detroit'de, kimse ekstra performans gösteremeyince mağlup olmaları kaçınılmaz oluyor. maçın yıldızı 29 sayı, 13 ribaunt, 6 asist istatistikleri ile oynayan lebron james oldu. seride durum 2-0 cavaliers lehine.
App Store'dan indirin Google Play'den alın