resim
Milan Baroš
Takım:Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 4155
    bakıyorum da büyük(!) galatasaray taraftarı yine "geleneksel futbolcu kovma" şenliklerine başlamış. dün baştacı olan futbolcu birden işe yaramaz beş para etmez futbolcu olabiliyor. merak ediyorum metin oktay'ı ne zaman kötüleyeceksiniz. çünkü amansız bir hastalığın pençesinde olan bir taraftar grubuyuz. kendi futbolcumuza sahip çıkamıyoruz. o yüzden büyük(!) taraftarız işte. ben her zaman parçalıyı taşıyan futbolcuyu sevip kollamamız gerektiğini savunurum. hatası varsa eleştirirsin ama eleştirmekle çamur atmak aynı şey değildir. 3 maç kötü performans gösterdi diye itin götüne sokmadığınız futbolcu kaldı mı? mevcut kadrodaki tüm futbolcuları yerin dibine soktunuz sonra işler iyi gidince şakşakşak. sakın ola "iyi günde kötü günde" diye başlayan tezahüratlar yapayım demeyin çünkü hem komik hem de yalancı oluyorsunuz. sadece iyi gün taraftarlığı yapıyorsunuz ve ben asla sizden biri olmayacağım. unutmayın ki sadece şampiyonluk kutlamakla taraftar olunmuyor sen armanı taşıyan oyuncunu sahipleneceksin. * * * *

    peşin not 1: en ofsayt entrylerimin büyük çoğunluğu bu başlık altında yazdıklarım ve tek derdim parçalıyı giyen her futbolcunun sahiplenmesi. o yüzden off tuşuyla gireceğiniz ilişki zerre umrumda değil.

    peşin not 2: ben taraftarı olduğum takımın her branşındaki her oyuncusunu seven sahiplenen biriyim. ve sadece iyi günde taraftar olduğunu hatırlayanlardan değilim. yönetici ve oyuncu tehdit eden grubu sevmememin sebebi de budur.

    edit: bu yazıdklarım herkesi kapsamıyor tabi ki ama ne yazık ki bu kapsamayan kısım %10-15 gibi bir orana denk gelmekte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın