resim
Milan Baroš
Takım:Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 4152
    umut bulut ile beraber adı aynı cümle içerisinde bile anılmaması gerekirken bir de üstüne umut'la kıyaslanan ve geçilen oyuncudur.

    milan baros en kötü haliyle umut'u ve necati'yi şortunda sallar, ayıp ediyorsunuz koca bir ayıp.

    forlan, reyes gelmez gelen ujfalusi'yi beğenmezsin, muslera gol yer beğenmezsin, elmander gelir beğenmezsin, melo gelir beğenmezsin, sen bu adamlara burun kıvırdığın zaman baros baros diye kıçını yırtıyordun tribünde ne çabuk akbabaya dönüştün, robot mu bu oyuncular istersen tüfekle vuralım sırtından yok plaket verilip gönderilecekmiş vay vay vay ne büyük iyilik, sen önce adam gibi taraftar ol akaba olma ondan sonra eleştir milleti.

    ben aydın'dan nefret ediyorum, sabri'den nefret ediyorum ama pozisyon olunca hadi oğlum hadi aslanım destek oluyorum ama millet resmen baros düşmanı olmuş sanki adam kendi kendine sözleşme imzaladı ya da ayağını, burnunu sahilde yürürken kırdı.

    son olarak vefasız taraftardan hiç birşey olmaz ne galatasaraylı olur ne beşiktaşlı ne de fenerli olur. baros gol atınca iyi, muslera kurtarınca iyi, ujfalusi iyi olunca reis,
    eee sen nesin, o zaman forma alınca taraftarsın, kombine alınca taraftarsın maça gelince taraftarsın bunları yapmazsan kulüp sana bi plaket versin doooğru memleketine.

    bir taraftar kötü zamanında bir oyuncusuna destek olmazsa ne zaman olacak arkadaş, ne s.kime taraftarız o zaman biz ne işe yararız?
App Store'dan indirin Google Play'den alın