resim
Umut Bulut
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:41
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 444
    şu adamın transferinden memnun olmayan taraftarlara birkaç kelime etmektir niyetim. geçtiğimiz sezon elmander'in takımımıza nekadar katkı sağladığını hepimiz biliyoruz. öyle ki rakip takımların taraftarlarını bile kıskandıracak düzeyde bi performansa ulaşmıştır.

    şimdi bir düşünelim, elmander'in en büyük özelliği nedir ? orta sahaya yakın yerde rakibe baskı kurmak ve forvetdeki partnerine boş alanlar yaratmak. elmander bunu çok iyi yapıyor. peki elmander'in hangi özellikleri ona bu özelliği kazandırıyor ? hiç şüphe yok ki 90 dakika boyunca yorulmak bilmeden koşabilmesi, üst düzey pres uygulayabilmesi, hırsı ve azmi. allah inşallah kendisine sakatlık, kaza ve bela göstermez ama geçen sene playoff son maçında elmander ne yazık ki maçın ortalaraına bile gelmeden sakatlanıp oyundan çıkmak zorunda kaldı.

    şimdi umut'a gelelim. bu adam bitirici forvet mi ? hayır. bu adam adeta elmander ile aynı mentale sahip oyuncu. hırsı ve azmi ayrıca maç boyu yorulmak bilmeden yaptığı presi bu adamı elmandere benzetmemde büyük etken.

    hepimiz isteriz ki kadromuzda bi elmander daha olsun. bu adam hem elmander hem de türk. galatasarayımıza çok katkı sağlayacaktır inşallah. allah korusun elmanderin bir sakatlığında sistemi bozmadan oyuna alınabilecek bir oyuncu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın