• 1238
    bugüne kadar galatasaraylı taraftarların ntvspor'a karşı olan tutumlarını biraz abartılı buluyordum. örneğin, canlı maç anlatımlarında yaptıkları hatalar, internet sitelerindeki gs aleyhine yaptıkları birtakım yanlışlar falan bana hep tesadüf gibi geliyordu.

    ancak an itibariyle * yayınlanan spor gecesi programında, programa transfer gündemini yaklaşık 1 aydır meşgul eden hamit altıntop'u alan galatasaray ile başlamak yerine, beşiktaş ile başladılar. hamit'i eğer fenerbahçe alsaydı ilk haber ne olurdu diye düşündüm kendi kendime...

    neyse sonra bjk muhabiri hakan gündoğar telefonla bağlandı, bjk kampından gelişmeleri aktardı falan. emek ege ile karşılıklı soru cevap şeklinde diyaloğa bile girdiler. buraya kadar eyvallah.

    daha sonra galatasaray haberine geçtiklerinde, 10 saniyelik tek bir cümle ile hamit altıntop'u galatasaray'ın transfer ettiği haberini verdiler. buna da eyvallah ancak esas komedi ondan sonra başladı.

    ırmak kazuk'un banttan olduğu yüzde yüz belli olan telefon bağlantısını, canlı bağlantıymış gibi gösterip galatasaray taraftarını açıkça kandırmaya çalıştılar. kazuk, 10 dakika boyunca ne dediği belli olmayan mıymıntı bir ses tonuyla galatasaray hakkındaki gelişmelerden bahsetti. hiç bir şey anlaşılamadı. o 10 dakika boyunca emek ege ne ırmak'a bir soru sordu, ne de lafa girdi. işkence gibiydi resmen.

    bu yaptıkları hakkatten de ayıp. ferit şahenk fanatik fenerbahçeli olabilir ama ntvspor topluma mal olmuş bir kanaldır. bu şekilde para kazanmaktadır. dolayısıyla objektif yayın yapmaya zorunludur.

    şimdi ise topuk yaylası için hazırladıkları belgeselvari haberi girdiler. :) allah belanızı versin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın