• 7
    fanatik gazetesine konuşmuştur.

    --- alinti ---
    mütevazılık yapamam
    "bu konuda hiç mütevazılık yapmayacagım. göreve geldiğimde denizin dibine batmış, çaresizlik içinde bir takım vardı. görev verilmez, alınır. beni de bu göreve getirdiler. 24 saat çalışarak, özellikle bayan basketbolunda devrim yaptık. tabii bunda başta başkanım adnan polat, yiğit şardan, selçuk iren ve ali haşhaş'ın verdiği desteği de gözardı edemeyiz. şubede artık hiç eksiğimiz yok. sporcularımızın ödemelerinde en ufak bir pürüz yaşamıyoruz. her kampımızı bir galatasaraylı ödüyor. narin ve yeni sponsorumuz türk telekom da gücümüze güç kattı.

    fanatik'e teşekkürler
    avrupa şampiyonluğu'ndan önce bize her zaman haberleriyle destek veren ve yanımızda olan fanatik'e de teşekkür etmeliyim. bazı çevreler beni istenmeyen adam ilan etti. halbuki son seçimde en fazla oy alanlardan biriydim. meyve veren ağaç taşlanır. bazen beni sinirli görebilirsiniz. bunu kızlarımızı hırslandırmak için bilerek yapıyorum. ben çocuk değilim. işlemeyen bir düzene geldim, bir düzen inşaa ettim. artık bundan sonra herkes rahat rahat oturabilir. bir de sporcularımla tartıştığım söylendi. külliyen yalan. sözde simone ile aram yokmuş. simone takımda en sevdiğim sporcularım arasındadır. kızların birinden benim hakkımda aleyhime bir söz gelsin, anında görevi bırakırım. bu sene hedefimiz 4 şampiyonluktu. cumhurbaşkanlığı ve avrupa kupası'nı aldık. türkiye kupası'nı ise son saniyede verdik. ama bir hafta içinde taranto, mersin ve samsun'u yendik, finalde fenerbahçe ile oynadık. elimizden geleni yaptık.

    fener'den oyuncu almam
    gelecek sezon için elimizdeki kadroyu tutacağız. simone kesinlikle kalacak. ışıl zaten galatasaraylı doğmuş. sadece avrupa'ya gidebilir. seneye hedef eurolig'de final-four. takviyeler yapacağız. bir tek fenerbahçe'den oyuncu almayız, hatta teklif dahi etmeyiz. kimse yanlış anlamasın. bu benim prensibim.
    --- alinti ---

    not: yazıdaki bazı hatalar kasıtlı olarak bırakılmış, fanatik'in ne mal olduğunun herkes tarafından anlaşılması amaçlanmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın