resim
Rıdvan Dilmen
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 2445
    ---- alinti ----

    geçen sezonun fenerbahçe-trabzon gerilimi, hız kesmeden başka boyutlarda devam ediyor.
    rize’de panele katılacak rıdvan dilmen’in bu kente trabzon havalimanı’dan geçeceğini öğrenen bordo mavili taraftarlar, dev protesto gösterileri hazırladı.

    dilmen, “olay büyürse fenerliler de tepki koyar. birilerinin ekmeğine yağ sürmem. gitmiyorum” dedi.

    son iki sezondur büyük gerilim yaşanan fenerbahçe-trabzonspor rekabeti, rize’de düzenlenecek panele bile sıçradı. bugün rize’de yapılacak, “spor ve ahlak” konulu panele rıdvan dilmen de katılacaktı. rize’de havalimanı olmadığı için rıdvan dilmen, istanbul’dan trabzon’a uçacak ve buradan karayoluyla seyahatine devam edecekti.
    gelişmelerden haberdar olan trabzonspor taraftar grupları, dilmen’in havalimanını kullanmak için bile trabzon’a gelmesini protesto etmek üzere hazırlıklara başladı. sosyal medya örgütlenen tayfa grubu ve trabzon fikir kulübü’nün öncülüğünde başlatılan “spor ahlakı paneline rıdvan katılamaz” kampanyasına kentte yoğun katılım sağlandı. sonuçta da rıdvan dilmen panel için trabzon ve rize’ye seyahatten vazgeçti.

    ‘biz de kaliteli çay paneli düzenleriz’

    dilmen’in şike soruşturması sürecindeki tavrını beğenmedikleri için tepki gösteren trabzonlu gruplar adına konuşan yazar harun çelik: “trabzon-sporluların büyük tepkisini çeken bir ismin, mahkeme kararı ile şikenin tescil edildiği bir dönemde rize’ye davet edilmesi oldukça manidardır. rıdvan dilmen’in rize’de spor ve ahlak üzerine konuşturulması durumunda, biz de trabzon’da ‘kaliteli çay paneli’ düzenleyip, bu panele g.antep ve hakkari’den çay kaçakçılarını davet ederek tepkimizi gösterecektik” dedi. çelik, rıdvan’ın gösterilen tepkiler üzerine rize’ye gitmekten vazgeçmesinin yaşanılması muhtemel tatsızlıkların önüne geçtiği için sevindirici olduğunu söyledi.

    ‘başka zaman elbette giderim’

    trabzonsporlu taraftarların, “buraya gelmesin” dedikleri rıdvan dilmen, hürriyet’ten ercan saatçi’ye konuştu. dilmen şunları söyledi:
    “kimseden çekinmiyorum, korkmuyorum da. ama panele gitmeyeceğimi bildirdim. eğer gidersem, olay medyada büyüyecek ve gereksiz bir tartışma çıkacak. bu sefer de fenerbahçe taraftarları tepkilerini gösterecekler. bu böyle büyüyüp gidecek. onun için panele gitmeme ve böylece bazı kişilerin ekmeğine yağ sürmeme kararı aldım. ama başka bir zaman rize’ye de trabzon’a da rahatlıkla giderim.”

    hurriyet

    ---- alinti ----

    yazarin notu : "ridvan'in ahlak panelinde konusmasi cok manidar, antep ve hakkari'den cay kacakcilarini getirip kaliteli cay paneli duzenleyelim" kismi yilin kapagina aday. sandalyeden dustum amk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın