resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 1564
    --- alıntı ---

    galatasaray'ın genç savunmacısı semih kaya avusturya'da gerçekleştirilen sezon öncesi kampta açıklamalarda bulundu. işte semih'in sözleri...

    "hazir geldim"

    sürekli koşular yaptım. buraya hazır geldim. 5 gün kadar denize girebildim ve sonrasında kampa katıldım. burada kamp ortamı gerçekten çok güzel. geçen sene de buradaydık. umarım bu sene de uğurlu olur. burada bütün mevsimleri yaşıyoruz. dün dolu yağdı. ilk kez böyle bir şeyle karşılaşıyorum. bizim için çok tuhaf oldu."

    kim oynarsa oynasin

    ujfalusi'nin son senesi olması üzerine konuşan semih, "onun futbolu bırakmasını istemiyorum. onun bana çok faydası oldu. nerede duracağımı nasıl görev alacağımı o bana öğretti." dedi.

    forma savaşı hakkında ise, "bu sezon oynayan bir oyuncu olarak buraya geldim. genç bir oyuncuyum. ben oynarım, ujfa oynar farketmez. galatasaray için kim verim verecekse onun oynamasını istiyorum. o yüzden hiçbir sıkıntı yok." şeklinde konuştu

    şampiyonlar ligi...

    "benim için inanılmaz derecede kariyerimi etkileyecek. iyi geçeceğini düşünüyorum. rahat bir kişiliğim var. stres yapmam. galatasaray'ın burada başarılı olacağını düşünüyorum. dünya yıldızları var takımımızda. iyi geçecek."

    terim ile çalişmak...

    "fatih hoca bana çok şey kattı. ona tekrar teşekkür ediyorum. mertan ve berk ismail'in de çok çalışmasını istiyorum. fatih hocam kim çalışıyorsa ona formayı veriyor. ben geçen sene çok çalıştım ve formayı aldım."
    --- alıntı ---*
App Store'dan indirin Google Play'den alın