• 86
    neden istenilmediğini merak ettiğim yeni transferimiz.

    şimdi bizim 12 kişilik kadroda en az 7 türk olmak zorunda mı ? evet olmak zorunda.

    elimizdeki türkler kim ?

    ender arslan, engin atsür, göksenin köksal, ilkan karaman, furkan aldemir. devşirme ve cenk akyol ile türk rotasyonumuzu tamamlıyoruz.

    yurt içinde alabileceğimiz başka yerli guard, 3 numara veya pota altı oyuncusu var mı ? şu an yok gibi gözüküyor. ermal kuqo, zaza veya ersan gelmeyeceğine göre şu an alabileceğimiz en iyi yerli oyunculardan biridir cenk. diğeri birkan'dı, astronomik bir miktarla efes'e gitti. yapacak bir şey yok.

    saha içindeki cenk'e baktığımız zaman oyun zekası düşük, savunmada zayıf bir cenk karşımıza çıkıyor. ancak efes'teki son senesinde dış şutları idare edilebilecek düzeyde olan, içeri penetrelerle rakip potayı zorlayan bir cenk vardı. en azından boş şutları sokar cenk, euroleague'deki saç baş yolduran ve bize maçlar kaybettiren o üçlük sorunlarını yaşamayız.

    bununla birlikte 3 numara için bench'e takviye olarak transfer edildi kendisi. alacağı süre 10 dakika civarı olacaktır çünkü ergin hoca maç içerisinde rotasyonu oktay mahmuti kadar uygulayan biri değil. oktay hoca'nın sisteminde bu transferi yapsaydık sıkıntı olurdu çünkü oktay hoca rotasyon için kendisine 20 dakika süre verecekti ve bu takım için sorun yaratabilirdi. ama ergin hoca ile böyle bir sorun yok. keza 3 numaraya yapılacak gerçek transferin süresi yarım saati bulacaktır maç içerisinde. cenk de bu 10 dakika içerisinde gayet verimli olabilir.

    kendisini sevmiyor olabilirsiniz, sevmek zorunda da değilsiniz ama keşke kendisine saydırmadan önce en azından göstermelik de olsa "hayırlı olsun" diyebilseydi bazı arkadaşlar. yazık.

    özetle, umarım hayırlı olur ve uzun süredir hasretle beklediğimiz lig şampiyonluğuna katkıda bulunur. biz kendisine güveniyoruz, o da özverili bir şekilde ortaya bir şeyler çıkarmaya çalışırsa istediğimiz katkıyı alırız zaten.

    aramıza hoşgeldin cenk akyol
App Store'dan indirin Google Play'den alın