• 797
    şu hâliyle acayip sorunlar yaşayacak takım. defanstan top çıkaracak bir adam (ki bu adam yobo değil) ve orta sahaya iki yönlü bir oyuncu alamazlarsa ellerindeki kadro hiçbir şey yapamaz. millet niye ölüp bitiyor anlamıyorum. "şu kadrodan hangi oyuncu galatasaray'a sınıf atlatır?" diye soruyorum. cevabı yok. oysa selçuk inan fenerbahçe'ye sınıf atlatır. eboue, balta da yapar, semih de... fenerbahçe'de? stoch mu? assaidi geliyor. kuyt mı? 32 yaşında ve fiziğiyle oynayan bir oyuncu. egemen mi? servet düşüşe geçmeden önce diyordum "bu adam 29 yaşında, artık satmak gerek, yavaşlarsa hiç çekilmez. satmamız gerek." diye. şimdi de aynı şeyleri onun için diyorum. kendisi için mükemmel bir sözleşmeye imza attı. önümüzdeki sene ne yapar bilmiyorum, ama bir sezon sonra atsan atılmaz, satsan satılmaz durumuna düşecek bu adam. önünde ernst varken sivok'la beraber her maç gol yiyen takımın savunmacısı. gökhan gönül, son iyi maçını ne zaman oynadı? kaldırım? büyük takımda oynayabilecek mi? kapanan kayseri'de oynamak zor değil. ali turan da oynadı.

    yabancı sınırına hiç girmiyorum. orada durum tamamen dengesiz. alex oynayacaksa savunmada bir kişi eksik oynayacaklar, alex oynamayacaksa şu hâlde top yapamazlar. iki yönlü bir orta saha oyuncusu alamazlarsa da bu takım ikiye bölünüz saha içinde, hücumcular ve savunmacılar diye.

    aykut kocaman daum'un kurduğu orta saha üzerinden devam ediyordu, ama deniz bitti. yeni bir orta saha kurmak zorunda. bunu henüz yapabilmiş değil. yapamazsa bence deplasmanlarda kazanma oranları çok çok çok düşük olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın