resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 2328
    kendisinden takımımızı havalimanı şampiyonu yapmasını beklemiyor ve istemiyor hiçbir aklı selim galatasaray taraftarı.

    tarihin en yüksek kombinesini ürün satışını yaptık bu sene. stadımız türkiye'nin en iyisi, teknik direktörümüz yaşayan efsane, teknik heyetimiz on numara, futbolcularımız birbirinden aslan. rakip dediklerimizin biri şike yapmış mahkemelik durumda adliyelerde sürünürken diğeri de borç ve evraktaki ahlaksızlıklar yüzünden avrupa'dan kovulmuş borç batağı içinde. bu fırsatı iyi değerlendirmeliyiz. evet gerçekten de şu an büyük bir fırsat var önümüzde. diğerlerinden 5-6 adım öne geçebiliriz çok rahatlıkla. nasıl ki zamanında avrupa başarılarımızı daha iyi olmak için kullanamayıp kötü durumlara düştüysek bu kez bu fırsatı kaçırmamalıyız.

    demiyorum ki veya hiçbir galatasaray taraftarı da demiyor ki 40 bin kombine aldık bize yıldızları topla getir diye. geçen seneden kalma çok sağlam bir omurgamız var, kale muslera, defansımızdaeboue-ujfa-semih, orta sahamızda melo-selçuk, forvet elmander bu omurgamız bozulmasın. lütfen bozulmasın. şu anlık görünen bu omurgada bir tek melo sallantıda. o da alındı mı hepimiz derin bir "ohhhh bee!!" çekeceğiz, eminim.

    gerisi takımda forma savaşı verebilecek, fatih hocamızın elini güçlendirecek güçlendirecek, zayıf olan yerlerimize bizi güçlendirecek oyuncular almakta. onlar da yapılabilir onlar için sabır gerekiyor bunu çok anlayışla karşılayabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın