resim
Emmanuel Eboué
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Bek
Yaş:41
Boy:1.78
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 1242
    galatasaray futbol takımının çimentosudur. 2011-2012 sezoununa baktığımızda toplam 3 gol 3 asistlik bir performans sergilemiştir. ama onun takımdaki varlığı gol sayılarından da asist sayılarından da çok daha önemlidir. bunu afrika kupasına gittiği ocak-şubat aylarındaki yokluğunda çok net gördük. ama ben onun biraz da saha dışı etkilerinden bahsetmek istiyorum.

    herşeyden önce bu arkadaşın yüzünden hiç gülümseme eksik olmaz. şartlar ne olursa olsun hep pozitif bir hava katar olduğu yere. insanlarla ilgilidir. takımın gençleriyle belkide takımdaki kalan herkesten daha ilgilidir. emre çolak'ın açıklaması vardı hatta, eboue gelir bana ve semihe gelin hafta sonu arabamı alın gezin dermiş, bir ihtiyaçları olup olmadığını sorarmış hep. hatta emre baba diyordu eboue'ye.

    takımdaki en cool duran topçumuz olan selçukla bile gayet sıcak muhabbeti var, selçuğun en çok güldüğü anlarda dikkat edin hep yanında eboue vardır. necati takıma geldikten sonra eboue'nin ilk oynadığı maç deplasmanda mersin maçıydı. necati gol atınca onu omzuna almıştı hatta maçtan sonra spikerler sormuştu nerden geliyor bu samimiyet diye. o samimiyetin adıdır işte eboue.

    yerli yabancı, genç yaşlı takımdaki herkesle çok iyi diyaloğu var. teknik ekiple arası süper. işte bir takımın takım olması için gerekli olan adamdır eboue. açıkcası ilk geldiğinde gerek yok gelmesine demiştim. ama performansıyla ve adamlığıyla iyi ki gelmişsin diyorum sana eboue. ulan adamda öyle bir hava var ki gidip borç istesem verecekmiş gibi duruyor.

    teşekkürler eboue gelir gelmez takımın en önemli parçalarından biri olduğun ve takıma verdiklerin için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın