• 1
    fatih terim "son imzam" diyerek galatasaray'da ki teknik direktörlük kariyerine noktayı koydu. zaten görevinden alınmasaydı da 2 yıl sonra bırakacağını önceden belirtmişti. kısacası gitmesi yanlıştı ancak geri gelmesi de bence imkansız. keşke galatasaray'ın efsanesi olarak görev süresini tamamlamasına izin verilseydi ancak olmadı. o konu kapandı artık.
  • 2
    (bkz: kabak tadı)

    ama öte yandan önüne bakmayı bilmeyen, sürekli eskiye özlem duyup zerre adım atamayan insan nedir, bu hashtag'den anlaşılabilir. bu ülkenin neden geri kaldığı da tabii. bitip gitmiş hiçbir şeyi kabullenemiyoruz. çünkü hiçbir projeksiyonumuz, kendimize ait hiçbir planımız yok. fatih terim geri gelince ne olacak? bunun da cevabı yok. liderden 20 puan fark yemiştik, 3 sezondur kupa kazanamamıştık, artık küme düşüp rahat nefes mi alacağız, nedir?

    bizde yıllardır "yobazlık" yerine yanlış kullanılan "irtica" kelimesinin esas anlamı budur. gericilik, sürekli eskidekini isteme, yeni bir şeye asla tahammül edememe, hep aynı yerde sabit kalma. insan zihninin içine düşeceği en büyük çukur budur, çıkması da o derece zordur.

    fatih terim gitti. devri kapandı, artık kötü bir hoca. galatasaray'ın başındaki hocayı beğenip beğenmemek ayrı, devri kapanmış ve son döneminde berbat bir performans gösteren birini ısrarla geri istemek ayrı bir şey.
  • 10
    babel, fegho, arda, ömer, çipe gibi isimlerden oluşan kadroyu torrent kurduğu için sonuna kadar destekliyorum. küme düşmeye değil açık ara sampiyonluğa gidiyorduk ama hoca gönderildi değil mi?
    buram buram yenilik düşmanlığı kokan gereksiz hashtag. hoca galatasaray evreninde bir mitolojik kahramandır. tarihe geçmiş bir figürdür. ama artik bitti gitti. bu kadar basit.
    tarihin en kötü galatasaray'ının da mimarıdır kendisi. torrent'in umut vermemesi terim gelmeli anlamı taşımamalı. fatih hoca her teknik direktörün tepesinde bir tehdit olusturacaksa (istemi dışında) bu takima kimseyi düzgün paralara getiremezsiniz.
    ama zaten bu profil taraftara baktigimda cok da bir sey haketmediklerini dusunuyorum. burak elmas fazla bile bu antu zihinli tayfaya.
    biz uzun yillardir galatasaray kollayan taraftar fazla mi elit kaldik nedir anlamadim.
  • 12
    taraftarın tekrardan hocayı isteyeceği, böyle bir yaşanacağı zaten çok net belliydi, hocayla yolları bu şekilde ayırırsan olacak olan zaten bu. şu anda bir çok taraftar da, hoca da hikayenin yarım kaldığına inanıyor.

    sezonu* hocayla bitirsen, gelen takviyelerle ligi muhtemelen konferans ligi potasında bitirirdik, avrupa ligi'nde de şanslı bir kurayla çeyrek finali görebilirdik. sezon bittiğinde de hocayla oturulur medeni bir şekilde yollar ayrılırdı, güzel bir veda yapılırdı. kimsenin aklında bir şey kalmazdı. hoca da muhtemelen çıkar teknik direktörlük kariyerini sonlandırdığını açıklardı, kimsenin kafasında 5. fatih terim dönemi düşüncesi olmazdı.

    gerçekten olmazdı, önceki 3 yıllık dönemini saymıyorum, oyun olarak çoğu zaman tatmin etmese de içinde bulunulan şartlara göre oldukça başarılı bir dönem geçirdi hoca, 3.5 sezonda iki şampiyonluk, ffp var transfer yapamıyorsun, kiralıklarla her sezon sil baştan kadro, bir sezon tam ivme yakalamışken pandemiyle kırılan bir takım ve kaçan şampiyonluk, bir sezon da bir çok hata ve dış etmenlerin de etkisiyle bir golle kaçan şampiyonluk.

    burak elmas yönetimi'nin seçildiği günü aslında 5. fatih terim döneminin başlangıcı olarak da kabul edebiliriz. ffp bitmiş, istediği yönetim göreve gelmiş, istediği bir çok transfer yapılmıştı, kötü kadro kurdu demiyorum, iyi kadro kurdu hoca ancak eksik kaldı, yapılanmanın tamamlaması için 2 transfer dönemine daha ihtiyacı vardı bu takımın, 3 yılda içi boşaltılan ve kiralıklarla dönen bir takımı tek transfer döneminde yapılan 5-6 tanesi ilk 11 için olan 8-9 transferle olması gerektiği gibi yapılandıramazsın.

    özetlemek gerekirse, hoca sezonu tamamlasaydı kimsenin aklında bir şey kalmayacaktı. hocam olmadı denecekti, hoca da emekliliğini açıklayacaktı, belki olaylar bu şekilde geliştiği takdirde hoca burak elmas'ın sportif aş teklifini bile kabul edebilirdi. bu durumda da bir daha fatih terim hoca olarak düşünülmeyecek ve bir defter kapanacaktı. burak elmas yönetimi sayesinde bunlar gerçekleşmedi. şimdi tekrardan bir fatih terim dönemi konuşuluyor. hocanın ismi her gelen hocanın ilk başarısızlığında demoklesin kılıcı gibi duruyor.
  • 13
    artık desteklemediğim hashtag.

    galatasaray seviyesine uygun bir teknik direktör gelmelidir, küme düşmemeye oynayan bir takıma terim'i getirmenin alemi yok. 2020-21 sezonundaki yetersiz kadroyla şampiyonluğa oynaması ile bile galatasaray seviyesinin ne kadar üstünde olduğunu ortaya koymuştur.

    bunlar daha iyi günlerimiz sırada "hocam beşiktaşlılar çok dalga geçiyor sen gelirsen bitiririz bunları" diye kapısında ağlamak falan var.

    5. döneminin bir şekilde olacağını düşünüyorum ama asla desteklemiyorum. bu kulüp düştüğü anlarda artık kendi kendine çıkmayı öğrenecek. bunun için gerekirse 10 sene başarısız olacak ama öğrenecek başka yolu yok.
  • 16
    fatih terim'i sevdiğini iddia eden insanların açtığı ve desteklediği hashtag.

    işin garibi, bu yaptıkları hocaya yapılacak en büyük hakaret ama farkına varamayacak haldeler. düşünsenize, dünkü çocuk burak elmas hocaya git diyor, gidiyor, gel lan diyor, geliyor. güya...

    yapmayın, etmeyin. başımıza burak elmas'ı saranlar da zaten sizlersiniz. bi salın artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın