• 1
    2007 doğumlu sol ayaklı sağ kanat forvet.

    ankara'da amatör takım olan alkula gençlik ve spor kulübünün oyuncusu. 2007 doğumlu futbolcular arasında milli takımın ikinci dönem kamp kadrosuna katıldı. gösterdiği performans ile bir çok takımın takibine girdi, yakın zamanda kesinlikle transfer yapacaktır.

    milli takım kamp kadrosunda forvet gözüküyor. fakat kendisi sağ kanatta oynayan bir açık oyuncusu. yeni nesil kanat oyuncularından. defans arkasına doğru koşu atabilen, hızlı, bitiricilik konusunda sıkıntı yaşamayan, çok rahat adam eksiltebilen geleceği çok parlak bir oyuncu.

    takımımıza kazandırılmasını çok isterim.

    (bkz: cengiz ünder)
  • 2
    fenerbahçe'ye kaptırdığımız 2007 doğumlu kanat oyuncusu.

    milli takım seçmelerinden hemen sonra oyuncu altyapı antrenmanlarına davet edildi ve beğenildi. amatör takımından lisansı istendi. ailesi ankara'da yaşıyor. o yüzden ailesine kalacak yeri siz ayarlayın denildi. ailesi de kalacak yer ayarlayamadığından dolayı ankara'ya geri döndü. sonrasında fenerbahçenin altyapı sorumlularından kemal aslan, ailenin evine gidip ailesini ikna etti. kalacak yeri ayarladılar. şu an fenerbahçenin alt yaş milli oyuncusu.

    muhammed kerem aktürkoğlu'nun röportajında kalacak yer sorununu ailesi çözmüştü başakşehir'e gitmişti. bu sebeple nice gençler heba olabiliyor.

    çok bilinçli bir abisi var. çocuk futbolcu olmasa, abisi o bakış açısı ile zorla futbolcu yapar.

    (bkz: #3291126)
App Store'dan indirin Google Play'den alın