• 1
    barış özbek'in menajeri. şike iddiaları içerisinde isminin yer alması bir kenara sanırım gheorghe hagi'ye "ibne" deme cesaretini göstermiştir;

    http://www.objektifhaber.com/...ayli-kim-103427.html

    bir de şu var;

    http://www.sabah.com.tr/...verin-maca-asildiniz

    vallahi şimdi ne desek elimizde patlayacak, kötü söz sahibine aittir deyip işin içinden çıkalım...

    *
  • 2
    bu adamın sözüne inanan galatasaraylıları da göstermiştir. sağolsun. bugün bunu da gördük.

    kalinic'i 500 bin euro peşin ve 2.5 milyon euro satın alma opsiyonuyla galatasaray'a kiralık getiriyormuş, hamza hoca istememiş. konoplyanka'yı bedava getiriyormuş yine hamza hoca istememiş.

    yahu elinizin altında internet var, ayıptır, vallahi ayıptır. kalinic 5.5 milyon euro'ya fiorentina'ya gitmiş. bu arkadaş totalde 3 milyon euroya galatasaray'a getireceğini iddia ediyor. hatta üstüne ekliyor, "kalinic'in şu anda bonservis bedeli 60 milyon euro, konoplyanka'yı da barcelona istiyor, barcelona'ya gidecek. "

    aynen söylediği şeyler bunlar. kalinic'in şu anda 60 milyon euro bonservis bedeli olduğu söylüyor, bonservis ücretleri şişirilerek yazılan transfermarkt'ta değeri 10 milyon euro. aynı sitede semih kaya'nın değeri 8.5 milyon euro, düşünün. bugün semih kaya'ya 8.5 milyon euro veren kulübün yöneticilerini bizzat ben sırtımda taşırım. ama bu sahtekar menajer 60 milyon euro'luk kalinic kaçtı diyor, konoplyanka barcelona'ya gidecek diyor.

    bu menajerlerin hayatları yalan dolan olmuş, zaten gördüğüm en iğrenç mesleklerden biri menajerlik. emlakçılık da hemen ardından gelir. 2 sene önce de bayram tutumlu çıkmış galatasaray'a soldado'yu getiriyordum, ünal aysal istemedi diye ağlamıştı. komisyonu cebine indiremeyen menajer gelip ağlıyor televizyonlarda.

    bir de ağlayan cüneyt tanman var, senin de o cebine para indiremediği için ağlayan menajerlerden zerre farkın yok. şimdi çıkmış scout ekibimiz zaten kalinic'e onay verdi, biz zaten araştırıyorduk falan diye havalı havalı konuşuyor, bu taraftar senin maxi-sabri karşılaştırmanı da bilir. scout ekibinle maxi'yi de izlediniz mi? ulan maxi'nin sabri'den ne farkı var diye analiz yapmış adamsın, gelmiş scout ekibimizle kalinic'i izledik çok beğendik falan diyorsun utanmadan.

    işin kötüsü bu menajere ve kulüpten şutlandığı için söylemlerinde u dönüşü yapan cüneyt tanman'a inanan galatasaraylıların olması, allah hamza hoca'ya sabır versin diyorum. lanet etmiştir muhtemelen şu transfer döneminde yaşadıkları için. dalga geçer gibi kalinic'i 500 bin euroya getiriyordum diyor, fiorentina 5.5 vermiş, 5.5, ayıptır bu kadar göz göre göre yalan söylenmez, bu kadar balıklama inanılmaz.

    ayrıca bu menajerin daha önceki vukuatları için de başlığındaki ilk 2 entryi okuyun da, kimin söylemlerine inandığınızı görün. sonra yine istediğinize inanın.

    edit: çok beğendiğiniz, sözüne 2 dakikada inandığınız menajeri ahmet çakar 2 dakikada göt etti, hadi buyurun ayıla bayıla izleyip burada hamza hamzaoğlu başlığına doluşanlar iyi izlesin.

    az önceki vtr'lerde bastıra bastıra konuşan adam, çakar'la 2 dakika canlı yayında muhabbet etti ses tonu inceleşti. ertem şener gibi bir sıvacı bile vtr'lerdeki ses tonuyla niye konuşmuyorsun diye soruyor adama.

    hata yaptıysam özür dilerim diyor şimdi de. alın buyrun, sözünüze itimat ettiğiniz adam bu. nefret gözünüzü kör etmiş. malesef.
  • 9
    at yalanı seveyim inananı kişisidir. adam bir cümle kurarken kendiyle 3 kere çelişiyor. ulan para yiyemedin galatasaray'dan hamza hoca gider gitmez adamın üzerinden prim yapıyorsunuz yazık be! bende hamza hoca gitsin istedim gidiş zamanı yanlış olsa da. ama ayıptır arkadaş hoca o adamlara maliyetleri sorun diyor adam bedava diyor google yaz bak bakalım o adamlar kaç paralara gittiler. beğenilmeyen guidetti bile celta vigo'dan imza parası ve yıllık ücretle zengin oldu be.
  • 10
    senin ben yalanını sikiyim uefa şampiyonunu 15 gün daha büyük bir takıma gitmek için bekleten adam galatasaray'a gelicekti diyor ha bide fiorentina'nın 5 milyon buyout ile aldığı kalinic'i 500 bin euroya kiralayacakmış ulan bari adam akıllı yalan atın hamza hocaya hem transfer yapmayın üstüne birde iftira atın allah bizi şu lise zihniyetinden kurtulduğumuz günleri göstersin inşallah.
  • 11
    kendisi şarlatan olabilir bilemem. ama fiorentina bulaşmadan önce kalinic'in 500bin euro kiralama+2,5 milyon euro satın alma ile alınması çok zor değildi. ya da kiralama çok mantıklı değil ama 3 milyon euro'ya alınabilirdi. fiorentina biraz yüksekten girmiş olduğu için 5,5'a almış olabilir ki erken davransak en kötü ihtimalle 4'e falan alınabilir bir adamdı kendisi. konoplianka ise bambaşka bir hikaye. o adama sanırım hiç teklif yapmayan tek takım biziz. oysa bu adamın gerçek isteyenleri arasında hem istediği parayı verebilecek hem sürekli oynayabileceği hem de şampiyonlar liginde kendinden söz ettirebileceği nadir takımlardan biriyiz. teklif yapsak alabilirdik bence her ikisini de.
  • 12
    (bkz: #2189314)

    işin ilginci bu adam kimdir?
    ve bu adam galatasaraya futbolcu önerebiliyor.
    iğrenç başka bir şey değil.

    --- alıntı ---
    türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen şike operasyonunda iddialara bir yenisi daha eklendi. iddiaya göre polis, ligin ikinci yarısında oynanan gençlerbirliği-fenerbahçe maçında ödenen şike parasının bir kısmının geri alındığını belirledi. gerekçe ise gençlerbirliği futbolcularının "para aldıkları halde" maça asılmış olması…

    'para verdik, asilmayin'
    emniyet'in tespitine göre 7 mart 2011'de oynanan maç öncesinde menajer doğan ercan ile bir araya gelen fenerbahçe başkanı aziz yıldırım ve fb'li yönetici ilhan yüksel ekşioğlu, gençlerbirliği takımından bazı futbolculara ulaşarak 'maça asılmamaları' karşılığında tam 300 bin dolar ödedi. fakat maçta kırmızı-siyahlı futbolcular fenerbahçe'ye korku dolu anlar yaşattı ve fenerbahçe ancak ikinci yarıda bulduğu gollerle maçı zorlukla 4-2 kazanabildi. bunun üzerine, başta aziz yıldırım olmak üzere maçı garantilemek için para ödediği ileri sürülen fb'li yöneticiler küplere bindi ve verilen paranın geri istenmesi kararlaştırıldı.

    rüşvetin belgesini alamadi
    iddiaya göre ekşioğlu, maçtan sonraki gün şike için aracılık yapan menajer doğan ercan'dan paranın bir bölümü olan 100 bin doları geri istedi. hatta ikili arasında bu sebeple tartışma çıktı. emniyet, paranın teslim anında yaşanan telefon trafiğini de kayıt altına aldı. sabah, telefon kayıtlarının bulunduğu belgelere ulaştı. telefon tapelerine göre ekşioğlu, 8 mart saat 11.32'de şirketinde çalışan halil isimli kişi ile yaptığı görüşmede, şirkete saat 14.00 sularında doğan bey'in vasıtasıyla geldiğini söyleyen bir kişinin uğrayacağını ve para teslim edeceğini söylüyor. ekşioğlu, halil'e "o parayı al, iyice kontrol et, say ve kasaya koy" diyor. saat 11.34'te doğan ercan, aynı zamanda kayınbiraderi olan tuğrul çağrı üzer'i arıyor ve ilhan yüksel ekşioğlu'nu kastederek, "o emanet var ya. onun şirketine teslim et abi. bir de teslim ettiğine dair kâğıt al. o i.. ile kavga ettim" diyor. parayı iade için saat 13.10'da ekşioğlu'nun şirketine giden üzer, ercan ile yaptığı görüşmede parayı teslim ettiğini ve paranın sayılmakta olduğunu kaydediyor. saat 13.14'te üzer'i bir kez daha arayan doğan ercan, "mutlaka kâğıt al. öylece verdiler geri teslim ettik ne sayıyorlar ya" diye kızıyor. tuğrul çağrı üzer ise rüşvetin iade belgesi niteliğinde bir kâğıt verilmediğini söylüyor.

    ikinci yarida zorlukla kazandi
    söz konusu müsabaka süper lig'in 24. haftasında oynanmıştı. 7 mart 2011 akşamı ankara 19 mayıs stadyumu'nda oynanan karşılaşmada fenerbahçe 14. dakikada lugano'nun golü ile 1-0 öne geçmiş, daha sonra 21. dakikada alex'in penaltı golü ile durumu 2-0 yapmıştı. ancak gençlerbirliği ilk yarıda orhan ve hurşit'in golleri ile durumu eşitlemişti. yoğun kar altında oynanan ikinci yarıda fenerbahçe niang ve dos santos'un vuruşu ile 2 gol daha atarak maçı 4-2 kazanmıştı.

    telefon dinlemesine takildi
    f.bahçe yöneticisi ilhan ekşioğlu ile şikeye aracılık yaptığı öne sürülen menajer doğan ercan arasındaki telefon konuşmaları teknik takibe takıldı.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın