• 2
    bugun yasanan olaylardan sonra, twitter hesabini kapatip gitmistir. ayrica candas tolga isik da sports digitale bunyesinden ayrildigini duyurdu.

    hesabini kapatmasini sebebi muhtemelen su: eski tweetlerini cikartmaya basladilar ortaya adamin. feto vs gs'yi iliskilendirdigi, asiri derecede ileri-geri konustugu onlarca tweet vardi. hesabinin adini degistirip, hesabi kapatti. ortalik durulduktan 1-2 gun sonra hesabi acip, icindekileri temizleyip, kullanici adini eski haline getirecek.

    aynen bu sekilde oynuyorlar iste insanlarin akliyla.
  • 3
    bunlarda terbiye, bunlarda hassasiyet, bunlarda şeref varsa gelin söyleyin bana

    yahu birazcık edep be, edep! yine empati kuramayıp, fikri ve zihni iftiraya, şer oyununa çalışan kim varsa, onlardan hassasiyet bekliyorum.

    bir kez olsun rakip takımların tarih öğelerine laf etmeyi aklımın ucundan bile geçirmem. siz nasıl terbiyesiz varlıklarsınız!

    https://gss.gs/JQA.jpg

    bunu yazıp atmak, sonra tweeti silmek, hesabı kapatmak vs. nasıl bir gelişim göstererek büyüyorsunuz?

    arda ile alay et, geç dalganı yeri gelirse ama bıkmadınız mı tarihin niteliğine laf söylemeye?

    ali koç fonlamasa büyüyemeyecek platform kurucusu olarak etrafta caka satıyorsunuz bir de!

    fenerbahçeli değil, zehirbahçeli bunlar!

    ***tweet'de küfür yok vs. anlıyorum ama akıllarınca yaptığı aşağılamaktan bahsediyorum.
  • 5
    kendi kendine değer atfedengillerden küçük adam.

    zamanında aurora diye league of legends takımı vardı bunun.
    oraya giden 18-24 yaşındaki bir sürü velet sonrasında 'yandım anam' nidalarıyla kendisinin karakteri hakkında açıklamalar yapıyordu.
    istenilen ekipmanların gelmemesi, çocukların 3-5 kuruşlarına el koymak için kadro dışı bırakma, kadro dışı bıraktığı adamdan para kazanmaya çalışma, maaşlarına göz dikme...
    neyse bu kadar rezilliğin sonunda kendisi ancak küçük hissedar olarak bir süre devam edebildi.

    yani bu adamın yapacağı herhangi bir şey şaşırtmıyor beni. galatasaray tribünleri ile yaşayacağı tek gece kendisini şu şekle getirir. *

    https://www.youtube.com/watch?v=FunwgdMeogw

    edit: yanılmışım hisse konusunda, kaldırıyorum.

    https://youtu.be/9VUttPt49dY?t=1084

    bu arada bilmeyenler için olay şu, çocukla sözleşme yaparken pislik başlıyor. oynamadığı dönemler için çocuğa para vermeyeceğine dair bir sözleşme yapıyor. sonra keyfine göre çocuğu yedek bırakabiliyor. çocuk bu durumda kontrat bitene kadar doğan beyin keyfini beklemek zorunda. yerine adam getirip çocuğu yedek bırakıyor. çocuk başka takıma gitmek istediğinde bonservis istiyor. yani çocuk hem maaş alamıyor, hem de ayrılmak istediğinde üzerinden para kazanılmak isteniyor. yaptığı sözleşme ile modern kölelik yöntemi bulmuş bu küçük insan...
  • 7
    ınternette kelle avı şeklinde devam eden galatasaray fenerbahçe rekabetinde 28 eylül 2023 akşamı adaya veda eden yarışmacı.

    biz sıradan çinko karbon vatandaş eline telefon alıp neye sinirlense ota boka çemikirip sonra sakinleyip yola bir şekilde devam edebiliyoruz ama o konumda bir kişinin öyle fevri çıkış yaptıktan sonra aynı yerde kalma şansı yok.

    hele de hesabı saçma sapan tweetlerle, aşağılık imalarla dolu iken...

    çok da bir anlam yüklememek lazım bu arada bu işlere, 14 haziran 2020 çaykur rizespor galatasaray maçı oynanırken muslera'nın bacağı kırılınca "iyi olmuş hiç üzülmedim" yazan doktor linç edilince kenarıya çekilmiş, ortalık sakinleşince hem adını internette temizletmiş hem de epey bir kişiyle mahkemelik olmanın kıyısına gelmişti...
  • 8
    fight digitale kanalına geri dönmüş kişidir. https://youtu.be/zDVgvClSfA0?si=neUEqq1LdzXLf0ES

    bu tarz kişilere lütfen prim vermesin galatasaray taraftarı. ali sami yen'i bile ağzına alan kişi bu piyasada olmamalı. ben yoruma yazdım, galatasaray taraftarı dışında galatasaray haklarını savunan yok. yine hakkımızı savunma zamanı...

    `ülkenin aynası budur işte. ölmüş ali sami yen'e laf eden "karakter" tekrardan piyasaya çıkmış. madem sen ölmüş kişilere laf ediyorsun, senin gibi "karakter" ler de senin en yakın kayıplarını ağzına alır. bir süre ortada yoktun ya, toz pembe oldu değil mi her şey? neden kaçma gereği duydun her yerden? neden bir özür videosu bile yayınlama ihtiyacı duymadın? çünkü sen gibi "karakterler" kaçar, yanlışlarıyla bile yüzleşemez; bir süre kaybolursam insanlar unutur zaten kafasıyla yaşar. ciddi özür dileyene kadar seni gerçeklerle yüzleştirmeye devam. çünkü ölmüş insanı ağzına almak herkesin haddi olmamalı artık. hele de en yakınını kaybeden biri olarak senin...
    `
  • 9
    ali sami yen'e laf edecek kadar gözü dönmüş tipik bir fenerlidir. böyle insanların yüzü kızarmaz, utanması olmaz. sahip çıkanı da sırtını sıvazlayanı da çok olur. çünkü, galatasaray meyve veren bir ağaçtır ve taşlanmalıdır.

    ha, ali sami yen mi? orada dağ gibi duruyor. bunların yaptığı rüzgar onun kayasından toz bile alamıyor. tarih böyle büyük insanları bir kez yazıyor. milyonlar anıyor ve yadediyor. yattığı yer incitmesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın