*

  • 1
    1984 doğumlu belçika'nın aalstar takımında oynayan forvet.

    geçen yılı hem belçika liginde hem de eurochallenge'da müthiş istatistiklerle kapatan skorer oyuncunun sezon genelinde 3 sayı yüzdesi %42, 2lik atışlardaki yüzdesi ise %58.

    21 sayı ortalamayla oynayan oyuncunun avrupanın 3. kupasında 4 ribaund ve 3.6 asist ortalamaları mevcut.

    gerek 3 numara gerekse de 4 numaralı pozisyonlarda oynayabilen oyuncu ince ve hızlı ayaklarının 3 numara için getirdiği avantajları kullanırken 4 numara için nispeten undersized kalan boy ve yere basma dezavantajını ise iyi yer tutarak ve hızıyla minimize ediyor. çok iyi bir şut ritmine sahip oyuncu içeriden oynadığında orta mesafe şutları ve post-up'ta hızlı ayak hareketlerini kullanarak skor buluyor.

    yüzdesel olarak muazzam sayılabilecek dış şutunu da hücum etkinliklerine ekleyince ciddi anlamda durdurulması güç bir hücum silahı haline geliyor.

    zaafları konusunda ise 28 yaşına gelmiş ve en önemli deneyimi eurochallenge kupası olan bir oyuncudan bahsettiğimizi unutmayalım. savunma konusunda çok akıllı bir oyuncu olduğunu kıt gözlemlerle söylemek güç. ondan daha çok sadece skor üretmesini bekleyecek takımlarda iş yapması muhtemel ve bu bağlamda düşünülünce gayet yeterli bir oyuncu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın