• 1
    cengiz çandar'a

    son dönemde türk futbolunda yaşanan şike ve teşvik olaylarının ardından, fenerbahçe medyası ısrarla galatasaray'ı karalama ve galatasaray üzerinden aklanma yolunu tercih etme stratejisi benimsemiştir, bu gayet açık-seçik ortadadır. sayın başkanımız ünal aysal ve değerli yöneticilerimiz 'adalet forma giymez, atılacak her adımın arkasındakıyız' özetiyle duruşunu göstermişlerdir. galatasaray camiası ve milyonlarca galatasaraylıda, olanları soğukkanlılıkla izlemektedir. ama ısrarla galatasaray üzerine sizin gibiler saldırılarda bulunuyor, bu bizi üzmez, sizin gibi adamlar bunları söylediği için üzmez. işin boyutlarını aşması ve bir bütün olarak fenerbahçe medyası galatasaray'a saldırı şeklini almasından sonra bizde gerekli her türlü savunmayı yapacağız ve yapmaya devam edeceğiz.

    şimdi siz ve kendinizden daha fazla emin olduğunuzu başkanınız aziz yıldırım; 'konuşursak herkes yanar' diyor. buyrun konuşun konuşmayan namerttir. bizim çatımız altından, bize yakışmayacak şey yapmışlar varsa, başlarına gelmeyen kalmasın, tekrardan buyurun konuşun. ama ısrarla konuşmayıp ısrarla galatasaray'ı karalamaya çalışmak mertliğe sığmaz. 92-93 sezonunu incelensin, buyrun incelensin, şurdan başlayalım,beşiktaşın ankaragücünü 6-0 yendiği maçtan, sonra galatasarayımızın fenerbahçeyi 4-1 yendiği maçtan, ardından kocaelispor maçında berabere kalmamızdan ve ertesi hafta beşiktaşın 2-0 kocaelisporu yenmesinden,ardından galatasarayın ankaragücünü 8-0 yenmesiyle devam edilsin. bunu anlatmamdaki amaç ilk önce neyin nasıl olduğunu bir öğrenin, ilk önce futbolu bir öğrenin. bu maç yazısı bir savunma değil bir bilgidir.

    galatasarayın o maç için hukuksuz yaptığını söylüyorsunuz cengiz çandar, iddaayı atan sizsiniz ispatlamaklada mükellefsiniz, ispatlayamayan namerttir.

    hatta biz galatasaraylılar olarak, sadece bir maçı değil, şanlı galatasarayımızın bütün başarılarının incelenmesini istiyoruz. 14 yıllık şampiyonluk hasreti çektiğimiz sezonlarda var, buyurun onlarıda inceleyin. alnız açık başı dik, hakettiğinden fazlasını aramayan, varlığını başarısına değil, duruşuna ve asilliği borçlu olan büyük galatasarayımızın, büyük tarihinin tamamını inceleyin. bizide inceleyin, inceleyin ki sizin gibi adamlar asil galatasarayın adını ağızlarına bile alamasınlar. inceleyin ki haram başarlıya meyilli olanlar, büyük olmayı sadece kazanmak sananlar büyük olmak demek nedir, büyük nasıl olunur anlasınlar diye.

    tekrar etmek gerekirse, belgeniz, kanıtınız yoksa galatasarayımıza siz ve sizin gibiler saldırılarda bulunmasın. varsa ispatınız, deliliniz yüce türk adaletine gidiniz. ha yoksa kanıtınız, belgeniz ve sadece duydum diyorsanız, bende türkiyenin siyasi kişileri hakkında öyle şeyler duydum ki aklınız mantığını alamaz, hemde sırf bu dönemdekiler için değil koca 50 yıllık dönemde. he siz ısrarla galatasaray'a saldıracaksanız sayın cengiz çandar, sizinde gazetecelik geçmişinizi gayet iyi biliriz.

    belki sizin kafanızda olanlar anlamayacak ama ' başarılar gelip geçer, galatasarayın asaleti bize yeter.' biz malum örnektekiler gibi başarılara tapmıyoruz. floryanın kapısından eğri olan bile giremez, çünkü oranın adı metin oktay tesisleridir diye biliyoruz. binlerce sporcu, binlerce yönetici geçmiştir, tamamından ben sizin gibi kefil olamam. varsa az bir karartı bile, gereken yapılır ve sonuna kadar adalet tarafında oluruz. bu mantıksız ve basit yaklaşımları, siz ve sizin gibilerin artık sonlandırmasını diliyorum.

    saygılarımla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın