• 2
    tribün ömrü sefa kalya'nın yanında geçmiş, onun ölümü sonrası da genç fenerbahçeliler'in başına geçmiş olan kişi. sefa kalya'nın hayatını kaybettiği dönem fenerbahçe tribünleri için karışık bir döneme denk gelmişti aslında. aziz yıldırım'ın muhalif sesleri kessin diye desteklediği anadolu gfb palazlanmaya çalışıyordu. biraz da kaderin cilvesiyle bu iki olay denk gelince bir taraf hakim olana kadar iç saha/deplasman fark etmeksizin pek çok futbol hatta basketbol maçında yumruk yumruğa kavgalar yaşanmıştı. hatta yine o dönemlerde "dadaş" lakaplı bir başka "tribünün önde gelen ismi" cinayete kurban gitmişti, bu olaylarla bir bağlantısı olup olmadığı hala kanıtlanmış değil.

    bu vatandaşın adı da geçen sene bir mekanda başka bir kavga ile anılmış ve kafasında şişe kırıldığı detayı haberlerde yer almıştı. şimdi de uzun namlulu silahlarla suikast girişimi yapıldığı gibi biraz absürd bir haberin konusu olmuş. twitter'daki tt olmak için atılan algoritma işi saçma tweet yığını arasında denk gelinen tek tük gerçek tweetten anlaşıldığı kadarı ile kendisi kadar yanındakilerin de sağlık durumu iyiymiş.

    tam da kontrolsüz silahlanmanın endişe verici bir gerçek olarak gündeme oturduğu ve bu konuda haberlerin ardı ardına gelip reaksiyon topladığı bir dönemde basının kaşımayı, milletin de tepki vermeyi seveceği türden bir haber oldu bu.

    umarım birileri saçma sapan bir tweet atıp olayı başka bir boyuta çekmez ya da konu alakasız yerlere gidip birilerinin canı boş yere yanmaz.
  • 4
    birileri tarafından satın alınmış bir köle de olsa bir tişörte 100 bin lira vereceğini sanmıyorum. aynı tişört sosyete pazarlarında ve instagram sayfalarında da satılıyor. adam tribün lideri bir kere, istediği kadar görgüsüz olsun yine o tişörtü almaz.

    not: tamamen boşluğuma geldi kendisi hakkında entry girdim. bu arkadaşın bu sözlükte başlık olarak ne işi var :d
  • 5
    genç fenerbahçeliler tribünü liderliği için çok kan döküldü, çok silahlar patladı.
    öyle büyük bir rant, öyle karanlık işler dönüyor ki renklere sevda falan la fontaineden masallar şeklinde arkada çalıp duruyor.
    sefa kalya'nın ölümü üzerine o pastaya talip olan çok oldu ama bu arkadaş kaptı koltuğu.
    ali koç nereye gitse yanında oluyor bu şahıs.

    https://youtu.be/JpWpKUdAti8?si=Tj5_H0d98V4bn48f
    ultraslan başkanının da kalyalı'yla umrelerde gezdiğini hatırlıyoruz. onlar bunda bir sıkıntı görmüyor ama aziz yıldırım kabul etmiyor. aziz yıldırım gfb'nin biletini kesiyor ama ultraslan ve lideri aynen devam ediyor, bu da bize dert olsun.

    serhat akın'ın ayağına sıkmak bu adamlar için çok kolay işler. zaten ülkede 28 suç kaydıyla sokaklarda rahat rahat gelebiliyorsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın