• 1
    23 kasım 2018 galatasaray konyaspor maçı... malum takım o dönem iyi gitmiyor, üzerine de federasyonla başımız dertte, resmen sabrımız sınanıyor. gayet de kötü ilerlediğimiz maçın son dakikalarına 1-0 önde giriyoruz. bitime sayılı dakikalar kala serdar aziz kayarak tertemiz bir müdahale yapıyor ve hakem penaltıyı veriyor. sami yen yangın yeri, taraftar neredeyse kendini kesecek. abartısız şekilde 5 dakikaya yakın var ile görüşme yapıyor halis özkahya ve var'a gitmeden o skandal kararı veriyor.

    o maçta bizi tribünden aşağı indirmek istediklerine o kadar eminim ki. galatasaray seyircisi ne kadar sağduyulu olduğunu gösterdi ve oyuna gelmedi. haftalardır yapılan açıklamalar ve skandal kararların hepsi bu yüzdendi. galatasaray'ın alabildiğine fazla ceza alması...

    yönetim bu maçtan sonra ilk defa var kayıtları açıklansın dedi. ortalık yangın yerine döndü. camia gündemi o kadar yordu ki mhk dayanamadı ve uydurma bir var görüşmesi diyaloğu yayınladı:

    halis özkahya: hocam ne gördün?
    hüseyin göçek: serdar aziz hızlıca gelip baldırıyla rakibinin (skubic) ayağının altına temas ediyor
    halis özkahya: bakıyorum hocam (o sırada var ve avar farklı kamera görüntülerini inceledi)
    hüseyin göçek: hızlı ve sert olduğu için rakibini bozuyor
    halis özkahya: tamam hocam, devam edebilirsin
    hüseyin göçek: tamam
    halis özkahya: ihraçta ne var?
    hüseyin göçek: karardan sonra topu sertçe üzerime attı

    evet arkadaşlar, gerçekten böyle bir diyalog servis edildi. rakip serdar aziz'in baldırına basmamıştı. serdar aziz baldırıyla tabana temas ederek penaltı yaptırmıştı. o gün galatasaray taraftarının aklıyla alay etmek istediler, edemeyip rezil oldular. galatasaraylılar bunları unutmasın.

    edit: sağolsun yazarlarımız okurlarımız ışık hızıyla destan yazdığı entryler arasına almışlar. teşekkür ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın